http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimin siyasete bağladığı belli oldu. Arkadaş anlamadan dinlemeden kendi anladıkları olay üzerinden yürümeye ne kadar meraklı milletiz. Ortada parti adı yok, insan ismi yok ama hemen siyaset yaptın oldu. Ne kadar korkuyorsunuz arkadaş bu siyasetten ya. "Kimden bahsettiğini anladık." diyeceğine "Haklı veya haksız" diye düşünmeye başla. Birinden bahseden yok. Neyse uzatmanın anlamı yok üslup belli zaten artistlik yapma bilmem ne. Konuşmanın anlamı yok.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
He arkadaşlar he. Sizin karşıt bir görüşe daha saygınız yok. Her şeyi siyasate bağlanıyor zannetmenizde bir hastalık olmuş sizde kusura bakmayın. Olay muhacire geldi şimdide. Az daha zorlayın, peygambere hakaret etti, sahabeleri sevmiyor, ateist bu adamdan çıkın. Allah akıl fikir versin arkadaşlar sizlere.
İlle de siyaset istiyorsanız, biz Ermeni Soykırımı 'nı yalanlarken, araplar gitti anıta çelenk koydu bunları okuyun. Hadi iyi forumlar size.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne tüyen var, ne de yazmayan. Üslubunuzda problem varsa -ki yukarıda başka bir arkadaş başka bir arkadaşa artistlik gibi şeyler yazmış- yazmanın anlamı yok ki. Yazdığımı ben biliyorum siyaset yapmadım diyorum ille de hala ondan bahsettin bundan bahsettin sen ve boş yorumların dersen benim uzatmamın bir anlamı var mı? Tabiki iyi forumlar deyip keseceğim. Üstün körü yazmam ben merak etmeyin, yazdığım yorumlar açık. İsim vererek yazdığım konuları da bulabilirsiniz profilimden. Bende sana yazabilirim saldıran üslupla ama yapmıyorum anlatabiliyor muyum? Yapmayayım diye kesip atıyorum. Anlaşılıyor mu?
www.hakancolak.com