lostyazilim
tr.link

Diğer ülkeleri o kadar kıskanıyorum ki.

22 Mesajlar 3.269 Okunma
lstbozum
tr.link

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)

Kiroglumarket adlı üyeden alıntı

işte bilinçli tüketici... Benim demek istediğimde bu ! Osmanlıyı aramayı bırakalım onu yaşatmaya ama şimdiki zamana ve gelecek zamana göre yaşatmaya. Allah'ın varlığını sözde değil ilimde ve bilimde arayalım.

Teknolojiyi geliştirmede arayalım. Osmanlı demek milletin ne giydiğine sen yobazsın sen gavursun sen şusun busun demek değil ! Osmanlı demek ilim ve fende tenoloji ve bilimde ileriyi gören ona göre kendini dizayneden demektir.

Bir Olalım Birlik Olalım Ceddimizi Unutmadan Neslimize Sahip Çıkalım !

Osmanlının yükselme devrini göz önüne alırsak tabii ki öyle. Ayrıca ATA'mızın ilkelerini göz önünde tutarsak, zaten gereken refah seviyesine erişeceğimize inanıyorum.
Kiroglumarket

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Osmanlının yükselme devrini göz önüne alırsak tabii ki öyle. Ayrıca ATA'mızın ilkelerini göz önünde tutarsak, zaten gereken refah seviyesine erişeceğimize inanıyorum.

Böyle açık fikirli ve ileri görüşlü kısacası ufku geniş gençliğimize ihtiyacımız var . Yorumunuz gerçeten çok güzel ! Unutmayalım i bir duvarı ayakta tutan sadece harçtır yada tuğladır diye ayrmcılık yaparak bakmamak gerek. Bunun bütüne bamalıyız. Eğer ülkemizi ayata ve ileriye dönük güçlü bir yapıda veya seviyeye getirmek istiyorsak Hiç bir şekilde malzemeden çalmayacağız. Nasıl Ki Fatih Sultan Mehmet yada Kanuni Sultan SÜleyman ceddimiz cemalizse Mustafa Kemal Atatürk Ve Onun Arkadaşları ( Vatan Uğruna Canını Vermekten Kaçınmayan ) da bizim Ceddimiz ve Cemalimizdir. bunların bıraktığı eserleri bir arada tutarak bir birine ilmek ilmek geçirerek ve bu olguya göre kendimizi geliştirerek. Yaşar ve bunu neslimize aşılarsak ... Önümüzde Hiçbir ister terör olsun isterse başka bir sıfatlı hainler duramaz.
Ogulcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al