-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
ekşiye mi dur demek lazım, dinin adını böyle yalan haberlerle kullanan bu namussuz haber sitelerine mi ?
Bence iyi bir düşünün derim.
Söz konusu dalga geçilen şey kuran yada din değil bu namussuz sözde haber sitesinin ta kendisi yaptığı haber :
Ousman röportajında şunları söylemişti: ''19 Ocak Pazar günü 22 Müslüman yolculuk yaptığı sırada öldürüldü. 2'si sürüklenerek sokak ortasına getirildi ve ateşe verildi. Böyle yaparak bizleri korkutmak istediler.
Bununla yetinmediler, öldürdükleri Müslümanların vücudunu kesip yamyam gibi yediler. Gözlerini oydular, ellerini ve bacaklarını kestiler. Öfkeleri dinmedi, parçaladıkları cesetleri üzerlerine lastik koyarak yaktılar.Onların İslam düşmanlığı öyle bir raddeye geldi ki, kendi mescitlerimizde bizi katlettikten sonra Kur'an-ı Kerim'lerin sayfalarını yırtıp içkilerine katıyorlar ve içiyorlar. Onlar İslam'a işte böyle saldırıyorlar.'
Her hafta ısıtıp ısıtıp böyle yalan dolan sayısız haber yayınlıyorlar. Habervaktim yenişafak akit haber7 . Allah bir dedikleri haberlerini bile kendileri inanmadan yazıyorlar şüpheniz olmasın. İnanıyor olsalar dini böyle önemseseler dinin adını Kabataşta başörtülü bacımın üstüne işediler şeklinde ve benzer sayısız yalan haberde kullanmazlardı. İçeriğini okumuş olan aklı başında herkes anlamıştır ne demek istediğimi yazamıyorum o kadar pislik bir şekilde yazılmıştı ki akıllara zarar bir yalan.
Aynı haber siteleri camide içki içip sex yaptılar da dedi ...
Burada tutup 500 konu içinden 3 kendini bilmezin haddini aşan yorumunu görüp haber yapıp ekşiye saldırmışlar yine dini alet etmişler. Aynı haber siteleri Egeciği neden görmedi ? Tek kelime haberini neden yapmadı ? Çünkü işlerine gelmedi , çünkü hiç birinin dinle imanla alakaları yok taptıkları da biat ettikleri de başka birşey , müslüman değiller ama müslümanmış gibi davranıp müslümanları kullanıyorlar.
Yazılır daha çok şey yazılırda siyasete girer yine siyasi olur.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu haber7 kadar dogmatik, diğer fikirlere saygısız ve geri kafalı bir haber sitesi daha görmedim. Ne yazık ki bazı insanlar Kur'an'ın geri kalın dediğini düşünüyor, her türlü yeniliğe kapalı.
Ekşiye gelirsek, orası bağımsız bir platform, kimin ne dediğine yetişilemez. Kur'an'a hakaret edildiği kadar ateist kardeşlerimizede dil uzatılıyor. Onlara el uzatanlar kendilerini Müslüman diye adlandırılıyor. Tabi ki Kur'an'a terbiyesizliği onaylamıyorum ama, onlara kızmadan önce kendimize bakmalıyız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Sağlık Personeli
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bi ara inci sözlüğe böyle diyorlardı şimdi ekşi sözlükte mi bu olaylara karıştı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet sansürü gereken durumlarda kullanılmalı.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İçerisinde binlerce yazar bulunan Türkiye'nin en önemli sitelerinden biri o. Eğer ki bu yazarlardan birisi veyahut onlarcası yazmış olabilir ancak bu onların sorunu onlar yazdığında bir sorun olmuyor yani onlar öyle yazınca ne dinden bir şey eksilir ne de onlara bir şey katılır haber siteleri de işleri güçleri yok. Ayda 3 ayda bir bu haberi yapıyorlar.
Ek Olarak:
Kim ne derse desin hâlen özgür bir ülkeyiz ya da ben öyle sanıyorum. Ancak ben sonuna kadar böyle düşünüp buna göre davrananlara her daim destek olacağım. Evet belki hatalılar ancak dediğim gibi özgürüz biz, o zaman insanların özgürlüğüne de saygı duyalım.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ayyıldız duyarsa el atar diye düşünüyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ekşiye girmiyor şuan
ayyıldız timden bişey olmaz ayyıldız timi takip ediyorum hep kolay siteleri çökertiyorlar çökertilen sitelerin çoğu çöp site
türkiyede sağlam hackerlar var fakat kimliklerini gizliyorlar, ayyıldıztim falan hikaye
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim emin olun Türkiyemiz de ismi bilinmeyen çok iyi hackerlar var, bence bu konuda bi şey yapılması gerekiyorsa bu hackerların yapması gerek, yapsınları ki ibreti alem olsun, Umarım gerekli işlemler biran önce yapılır...