-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dini alet etmeyin, din üzerinden yorum yapmayın.
Kimseye fikri için karışmayın, zamanla bize de dönecek bu durumlar.
Canım isterse yaparım, hesabımı da bedenimi emanet aldığım yaradanıma veririm.
Kimse de umrumda olmaz. Bu tarz durumları da yasaklayan, kurala bağlayan, saçmalayan zihniyeti kınıyorum. Bağnaz olarak nitelendiriyorum. Çok da netim.
Dini insanlara aksettirmeye çalışarak yozlaşmayın, yozlaştırmayın, bakış açılarını olumsuzlaştırmayın. Laflarım geneledir, spesifik bir şahıs için söylenmemiştir.
Teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Zina olmasın diye günü birlik nikah yapıp ilişkiye girdikten sonra boşanmanın serbest olduğu bir ülkeden ne bekliyorsunuz ki ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erkekmiymiş onlar ? :cool:
seo mu ? bu neyin kafasi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
"cok iyi oldu cok güzel iyi oldu tamam mı? simdi meselam türban olayını çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil giyinirim bu bayan su sekil giyinir su sekil giyinir ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü budur. ha basörtü kurban oldugum yaresul allahtan gelebilir ama lakinki öyle degil *eyorlamam(?) bu kada"
Düşüncem budur. Bir kadın nasıl temizliğini yapıyorsa, erkekte gerekli gördüğünü yapacaktır.
Erkekler neden kaşlarını alma ihtiyacı duyarmış ki?
Kadınların hormon bozukluğu oluyorda erkeklerin hormon bozukluğu olmuyor mu? yahu aynı dünya da mı yaşıyoruz gerçekten, gördüğünüz tek kaş diye tabir ettiğimiz insanlara "kıro,köyden yeni gelmiş, doğulu bu kesin" dediğinizi herkes biliyor, güldüğünüzü herkes biliyor, o yüzden bırakın bu hadisleri çevirmeyi, biraz akılcıl olun, Kur'an "OKU!" diye başlıyor.
http://www.alicankosedag.com.tr
IBRA
Nothing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şu yorumları okuduktan sonra İran'da kısa bi' tur çektim.
Haberi kişisel olarak yorumlamak gerekirse, arkadaşlar dünyanın her yerinde özgürlük, demokrasi, insan hakları vs. sesleri yükselirken insanın kendi vücudunda vereceği kararlar kısıtlanıyor. Bi düşünün derim?