lostyazilim
tr.link

Ezhel Tutuklandı Mı - Ezhel Neden Tutuklandı

41 Mesajlar 5.826 Okunma
lstbozum
tr.link

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
WmOptimize Ne kadar kaba bir üslup kullanıyorsunuz? Ben sadece görüşlerimi bildirdim. İşte bu yüzden, sizin gibiler yüzünden; herkes özgürlüğe düştü.

Herkes sizin görüşünüzü savunmuyor diye, onun yapısı öyle, o zaten öyleydi, diyerek insanları sınıflandıramaz, nitelendiremezsiniz. Ayrıca, yaşınızın 31 olduğundan da şüpheliyim.

wmaraci
reklam

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

WmOptimize Ne kadar kaba bir üslup kullanıyorsunuz? Ben sadece görüşlerimi bildirdim. İşte bu yüzden, sizin gibiler yüzünden; herkes özgürlüğe düştü.

Herkes sizin görüşünüzü savunmuyor diye, onun yapısı öyle, o zaten öyleydi, diyerek insanları sınıflandıramaz, nitelendiremezsiniz. Ayrıca, yaşınızın 31 olduğundan da şüpheliyim.

Neden toplum ahlakını düşünmüyorlar bunun siyasi görüşle alakası yok adamın bize kazandırdığı birşey olsa biz salakmiyiz bukadar yazi yazip mülakaşa edelim müziğini beğeniyorlar haklisiniz 25 yasindasiniz ama sizin dinlediğiniz yerde 15 yaş altı çocuklar var ve özellikle kızlar cinselliğe bu adam yüzünden daha rahat bir tavır aldılar birini sevmek ayrı birşey yanlışını söylemek erdemdir e efendim aileler sahip çıksın çıkmasınlar yazan kimse yok sen engelledin cocuk arkadaşına gittiginde izleyemiyecekmi veya vpn kurup merak edip bakmayacakmı sadece sizin verdiginiz terbiye değil şeytan o an ona hoş gösterir o çocuga 3310 verme gene bir yerden izler o videoyu uyuşturucu kullananlari istanbulda sokaklarda görüyorsunuz hiçmi içiniz acımıyor allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun neyse allah ramazan ayında sizlere ve bizlere doğru ile yanlışı ayirt etme gücü versin.

WmOptimize WmOptimize Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebProgramlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 151 / 174
  • Ticaret 3, (%100)
bekirbulut Bende görüşümü bildirdim. Biz hep özgürlüğümüze düşkünüz. Siz özgürlüğü yanlış anlıyorsunuz o kadar. Ahlaksızlığı özgürlük olarak nitelendiriyorsunuz. Siz tüm insanları kendiniz gibi yaşamaya mecbur etmeyi arzuluyorsunuz aslında. Ben çocuğum telefonla oynarken kötü şeyler görmesini istemem, bilgisayarda ders çalışsın diye bıraktığımda kötü şeylere rast gelsin istemem.
Ben bunları savunduğun için yapın gereği olduğunu söyledim. Bende yapım gereği bu tür bir özgürlüğe karşıyım dilersen beni böyle sınıflandır, nitele.

Yaşım ile nasıl bir bağ kurdunuz anlamadım. Ama evet şüpheniz doğru. Eskidendir 18 yaş kabul olmadığından doğum tarihini 10yıl fazla gösterirdim, alışkanlık olmuş. Yaşım 21dir. Neyi değiştirir anlamadım ama şüphede kalmayın istedim.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Gün gelecek; tüm gazeteciler gibi, tüm sanatçılar gibi tüm güzel şeyler yapanlar serbest kalacak.

Herkesin kendi yazdığından, kendi okuduğundan, kendi söylediğinden, kendi bestelediğinden, kendi dininden, kendi ahlakından sorumlu olduğu bir dünya dileğiyle.
ilkayy bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)

cooper adlı üyeden alıntı

bekirbulut Reis zaten mesele buradaki birinin değil, o şahsı dinleyen küçük küçük çocukların etkileniyor olması. Günümüzde akıllı telefon kullanımı çok küçük yaşlara kadar düştü. Yani 20 yaşındaki birisinin etkilenme olasılığı azken,12 yaşındaki bir çocuk çok kolay etkilenebilir.

Aynen mesela ben 12 yaşındayım, Ezhel'in Şehrimin Tadı adlı şarkısını dinleyerek esrar içmeye başladım. Çünkü 12 yaşında daha esrar kelimesinin anlamını bile bilmiyorum.
bekirbulut MRCBOX

kişi bu mesajı beğendi.

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
O kadar gereksiz yorumlar olmuşki iyi olmuş diyenlere sesleniyorum ortada bir sanat vardır. İstediğini söylemekte özgürdür insanlar şimdi ezhelin içeri girmesine iyi olmuş diyenler o zaman KVP, Eşkiya Dünyaya H.O da kaldırılsın yayından, sen anlat karadeniz, çukur bunların hepsi kaldırılsın? bu dizilerde herşey açık açık adam vuruluyor çocuklar bunlara özemez mi? adam karısını aldatıyor dizide üstüne kuma getiriyor lakin bu çocuklara iyi örnek olarak görülüyor, bırakın bu ayakları ortada engellenen bir sanat var, yabancı rap yapanları bir dinleyin isterseniz neler diyorlar parçalarında biraz etrafa bakalım lütfen insanlar söyledikleri şarkılar ile böyle yargılanmamalı.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
İlk defa dinledim. Ne dediği bile anlaşılmıyor. Altyazı lazım buna. Sıkça bir şekilde "Kafam t.şak gibi" deyip duruyor. Gayet normal.

Durgun sular derin akar.

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
sorueki yaklaşımın yanlış abi dediğin mantıkta hareket edersek ülkemizde yabancı müzik dinlenmesininde yasaklanması gerekir, çünkü büyük bir kitle o yabancı şarkıda ne dediğini anlamıyor.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Ben Youtube’da gördüğüm videolardan sonra kaktüse oturmadıysam , dizi izledikten sonra silahlanmadıysam , evlilik programıyla evlenmediysem , haberleri izleyip onu bunu kesmediysem, farklı din dil ırka düşman olmadıysam , şarkı sözü ile de uyuşturucuya başlamam. #FreeEzhel
ilkayy

kişi bu mesajı beğendi.

prestij

FurkanHisamioglu FurkanHisamioglu Arayüz Çizeri Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Ais’i, Ezhel döneminden çok önce tanıdım ve dinledim. Müptezhel fiyaskosundan önce kendi halinde, rastası kafasında rapiyle uğraşan bir insandı. Kitle ve para gözünü boyadı, trap rezilliğine düşüp ülkenin hazır olmadığı kadar düşük seviyede ahlakı konu alan parçalarıyla hayran edindi ve sonuç. Kararı doğru bulmuyorum zira sanat kısıtlanamaz ancak konuya yabancı rapperları örnek verenlere kıyasladıkları ülkelerle ülkemizin kültür ve ahlaki yaklaşımları da göz önünde bulundurmalarını öneririm.

Cegıd’ın güzel birkaç sözü var parçalardaki uyuşturucu sözleriyle ilgili. Aklıma gelen parçalardan birinde böyle diyor :)
Baktığımda halen her bir ana haber de konuşulan
Birbirini kesip biçen yüz binlerce aile ferdi
Ve kenar mahalleler bir uyuşturucu madeniyken
Tek sorun mikrofonda bahsettiğim maddeler mi

.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al