-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LikeSend adlı üyeden alıntı
Çok erkenden gitmen lazım mesaiden 1 saat falan önce git anca halledersin, korkunç sıra var her yerde. Gerçi bulunduğun ilçe nüfusu azsa sıra olmayabilir ama büyük şehirlerde durum felaket
Dediğiniz gibi yapacağım hocam sabahın köründe bir arkadaş ile gideceğim bursada oturuyorum sıra baya bi olur haralde onuda bekleyeceğiz artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LikeSend adlı üyeden alıntı
Sosyal Yardımlaşma Day. falan filan işte bu testi yapan kurumdan geliyorum gittim bi yakından bakındım :D sabah 09:45 de 600 sıra tükenmiş, o saatten beri sıra vermiyormuş, kapısının önü ana baba günü. Oradan bi memur kadınla görüştüm süreyi uzatacaklarına dair şimdilik bi yazı gelmemiş ama seçim var diye uzatabilirler diyor.
Bu testi şimdi halkın geneli yaptırmış oldu mu diye sordum, çoğunluğun borçtan bile haberi olmadığını söyledi. Zaten içerisi kavga dövüş millet devlete sinirini bu çalışanlardan çıkarıyor. İçeride kapı önünde falan sesli şekilde devlete sövenler vardı :D fazla kalmadım ama insanlar arası tartışmalar da yaşanıyordur o ortamda baya bi gerginlik var. 600 sıra verilmiş ama hepsinin yetişmeyeceğini söylüyorlar.
Aynen erken git gideceksen başka türlü halledemezsin
Bilgilendirdiğin için sağolun hocam tekrardan :) bakalım inşallah sabahtan çok sıra olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
G1 kapsamının primi ne kadardı bilen varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Konuşmalarında argoya eğılım var dıkkat et
bu arada banada çıkarmışlardı bır kaç once gıttım sıldırdım çalışmadımı soyleyınce şımdı yarın ılk iş gelır testıne gırmek olucak.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sıkıntı olmaz hocam yıne ertelıyecekler hatta kaldıracaklar bana kalırsa ama yınede yarın gıdıp gelır testı yaptıracam işi garantıye alayım
1 kasım Ön gorerek bu yorumu yapıyorum
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....