-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Malesef.Habercilikte son nokta...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ailemle televizyon izlerken reklam sırasında arka arkaya 3 defa molped reklamı döndüğü bi medya hocam. Başlığa kalça yazmışlar çok mu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Tupac'ın bu sözü durumu özet geçiyor....
İyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı ülkede hiçbir şey gelişmez.
Tupac Amaru Shakur
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ali Burak adlı üyeden alıntı
Ailemle televizyon izlerken reklam sırasında arka arkaya 3 defa molped reklamı döndüğü bi medya hocam. Başlığa kalça yazmışlar çok mu.
Molped, daha doğrusu kadınlar için ped utanılacak birşey mi? Bunları aşmalı artık. 2014 yılındayız. Adam uzaydan Türkiye'nin fotoğrafını çekip NASA sosyal medya ağlarından paylaşıyor. Biz hala kadınların genital bölge hijyeni için kullandıkları üründen utanıyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
habertürk zaten düzgün bir haber portalımı ?
bunu tartışmak lazım
zamanında islamı kötüleyen başlıklarını da unutmuş değiliz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ali Burak adlı üyeden alıntı
Haysiyet ar onur namus meselesi "medeniyet" se bu istiklal marşımızdan alıntı yapmama gerek yok anlamışsınızdır. Modernleşiyoruz diye ben kız kardeşimin annemin yanında genital bolge temizliğini dinleyemem. Kültürüm, dinim gereği. Sizin genişliğiniz sizi ilgilendirir.
Kuran'da bunu konuşmak ayıptır diye bir cümle yok. Dolayısıyla benim dinimi de bilmeden yobaz ve basit gösterme. Kültürün için birşey diyemeyeceğim. Ben bir elimde Fizik kitabı, bir elimde Kuran ile büyüdüm. Bu tarz saçma sapan utançlara da gülüp geçiyorum.
Sen utanmaya devam et. Yarın öbürgün ölümün varlığını hissettiğinde bu küçük detaylarla hayatını hiç ettiğinin bilincine varacaksın. Öldüğün zaman bedenini askıya takıp ruhunla varolacaksın. O zaman da utanmaya devam edersin vajina demekten, kadın pedi reklamı görmekten.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya. Haremlik selamlık kanallar mı yapsın adamlar erkeklere özel bayanlara özel diye öyle saçma sey mi olur. Haysiyet ar namus meseleside değil isteyen soyunur açar kalçasını isteyen açmaz. İsteyende girer fotoğraflarına bakar isteyende bakmaz. Linke tıklamak zorunda değilsiniz. Evet habercilik bumudur denildiğinde bende haber sitelerinin çokta düzgün olduğunu sanmıyorum fakat magazin haberleri ayrı siyaset ayrı. Her telden haber olmalı. Siz istediğiniz bölümü okursunuz.