Hocam tek bilgisayar değil işaret dili ve mesleki eğitimler (2D ve 3D çizim, CNC eğitmi vs.vs ). Sıkılıp sıkılmamak önemli değil elimde bir sertifika olsun istiyorum.
Byboo adlı üyeden alıntı
MEB Onaylı Sertifika için gidebilirsin çok cuzi bir ücretle Sertifika alıyorsun, ve Milli Eğitim Onaylı olduğu için işine yarar
Bilgi için teşekkürler tek sertifika için 50 TL'ye kadar verebilirim bir kaç kurs için gideceğim bir sıkıntı olmaz demi ?
Hocam şuanda aklımda temel bilgisayar kullanımı,office programları, işaret dili,Autocad, Solidworks ve CNC eğitimi var tabi bunları 1 anda değil 1 yılda yapmayı düşünüyorum onlar için bir sıkıntı olmaz ise hepsinin sertifikasını almak gibi bir hedefim var :)
KingStar adlı üyeden alıntı
Ben matematik falan gittim bir işe yaramaz.
Hocalar kafasına göre gelmiyor etmiyor. Yarıda kesiliyor çoğu eğitim. Gittiğin günlere yazık olur.
Matematik falan değil biraz mesleki eğitim almayı düşünüyorum.Bana derse gelip gelmemesi önemli değil okulda ve dershanede gerekli eğitimleri alıyorum amacım sertifika almak.
Zuperman adlı üyeden alıntı
şimdi kursların 1i sertifikayla beraber toplam 100 tl 3 ay sürüyor ben photoshop ve web tasarım için gitmiştim hani temel mantığı veriyorlar ama daha ilerisini bekleme orada ders verenlerde üniversite okuyan veya mezun veya lise mezunu bilgi birikimi belli seviyede yani
Hım hocam şuan mesleki eğitim almak istiyorum eğer daha önceden bilgim olsaydı çok fazla zamanım vardı giderdim. Ders veren benim için fark etmez amaç elimde bir belge bir sertifika olması zaten bir çok şeyi biliyorum orada üzerine biraz daha bir şeyler katıp belge almak.