ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Hocam tek bilgisayar değil işaret dili ve mesleki eğitimler (2D ve 3D çizim, CNC eğitmi vs.vs ). Sıkılıp sıkılmamak önemli değil elimde bir sertifika olsun istiyorum.


Bilgi için teşekkürler tek sertifika için 50 TL'ye kadar verebilirim bir kaç kurs için gideceğim bir sıkıntı olmaz demi ?


Hocam şuanda aklımda temel bilgisayar kullanımı,office programları, işaret dili,Autocad, Solidworks ve CNC eğitimi var tabi bunları 1 anda değil 1 yılda yapmayı düşünüyorum onlar için bir sıkıntı olmaz ise hepsinin sertifikasını almak gibi bir hedefim var :)


Matematik falan değil biraz mesleki eğitim almayı düşünüyorum.Bana derse gelip gelmemesi önemli değil okulda ve dershanede gerekli eğitimleri alıyorum amacım sertifika almak.


Hım hocam şuan mesleki eğitim almak istiyorum eğer daha önceden bilgim olsaydı çok fazla zamanım vardı giderdim. Ders veren benim için fark etmez amaç elimde bir belge bir sertifika olması zaten bir çok şeyi biliyorum orada üzerine biraz daha bir şeyler katıp belge almak.


Çok rahat belge alırsın sınavları çok basit sadece orada amaç 3 ayı doldurmak süre sıkıntın varsa belge alamassın çünkü yoklama alınıyor.