-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Amerikada 72 milleti tek millet yapmayı başardılar bizim ülkemizde 2 millet tek millet olamadı önce bu sorgulanmalı. ne zamanki bu ülkeyi vatanını seven yöneticiler yönetti o zaman kürt türk barış içinde yaşar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunlara füze yedirmek lazım!
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://onurkinay.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Arkadaşlar bakın BOP (Büyük ortadoğu projesi) adım adım işliyor. Daha doğrusu bölünmüş ortadoğu projesi demek daha uygun. Bakanlarımızdan biriside cıktı kürdistan kurulursa kardeşimizdir dedi. Şimdi şu var. Suriye ve Irak üzerinde kürdistan kurulursa, pkkya acıktan hibe ve yardım yapamayan devletler apacık son teknoloji silahları verecekler. Türkiyeden önce bunlarla her konuda işbirliği olacak. Silah verirken herkese sanane kardeşim resmi bir devlet hibe yapıyorum yada satıyorum diyebilecek. Kurdistan diye bahsedilen tüm haritalarda Türkiye topraklarıda var. Öncelikle buralarda kurulan kürdistan tamamen güçlenince bizim içimizdeki hainlerinde yardımıyla ülkemiz fena karışacak. Bunlar komple teorisi değil. Az bi aklı olan zaten görüyordur. Göreceksiniz 5-10 sene sonra Türkiye'nin durumunu. Bunlara sebep olanlara oy verenleride göreceğim hepsi küfredecek tabi ölmezlerse. O zaman çevremdekilerin suratlarına tükürecem. İnş ben yanılırımda bunlar olmaz. Ama ben %80 olarak görüyorum bunu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Yazık. Gidişatımız belli, yavaş yavaş çöküyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-