-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Merhaba arkadaşlar, birçok insanın merak ettiği son günlerde gündem: Instagram!
Ne oluyor, ne yaşanıyor, Instagram daki sorun ne?
Instagram'da en son güncelleme 1.5 ay önce geldi, ve bu en son gelen ağır güncelleme Piyasada ki birçok insanın para kazancını ciddi derecede yok etti. Gelen güncelleme ile eskiden örnek veriyorum bir satıcının elinde ki 10K data 1 hafta veya daha uzun süre dayanırken artık 1 gün bile dayanamaz hale geldi, yani limitler, ve proxy ile alakalı bir durum. Ve bu durum, piyasada ki tüm takipçi ve beğeniler de %1000 zam gelmesini sağladı. Tabi buda ana sağlayıcıların işlerine gelmiş oldu, ve fiyatlar bir nevi yükseldi. Tabi ki çok yüksek rakama satarak, az kazanan, zarar eden ana sağlayıcılar olduğunu da söylemem gerekiyor.
Piyasa düzelir mi? Yaşanan sorunlar ne kadar sürer?
Yaklaşık 7 yıla yakın süredir bu işlerin içinde olan birisi olarak söylemem gerekiyor ki yaşadığımız şuan ki durum çok zor düzelir. Çünkü 7 senedir çok sorun yaşadım, ama şuan sorun yaşadığım güncelleme en ağırı, ve en uzun süreni oldu. Bu duruma çözüm sağlayan çok nadir insanlar var, sorunu çözen insanlar var ama, sorunu paylaşmayan (haklı olarak, kazanç sağlayacak) insanlar da var. Ama çok nadir kişi şuanda sorunu çözdü diyebiliriz. Onlarda fahiş rakamdan satıyorlar, aslında bir nevi bu durum benim için sevindirici oldu. Bundan yaklaşıp 1.5 yıl önce SMM Paneller yoktu, bir kısım insan bu işin ekmeğini yiyordu. Aslında İnstagram'ın sonunu getiren de SMM Paneller oldu. En son gelen haberlere göre de Instagram sadece profil sahibin fotoğraflar begenilerini görebileceği şekilde ayarlayacak, yani gelen beğenileri sadece profil sahipleri görebilecek. Bunun denemeleri bazı ülkeler de başladı bile. Ülkemize gelirse Otolike işi yapan tüm bayiler, ve yüzlerce müşterisi olan tüm kullanıcılar da iflas eşiğine gelecek.
SON EKLER:
- Ölücülük, daha fazla kazanayım derdi, ve SMM Paneller bu durumu bu noktaya getiren başlıca nedenler.
- Düzelse dahi, artık piyasa fiyatları yüksek bir rakama çıkarmazsa yeni bir güncelleme ile tekrar piyasa çöker,
Aslında ben şuanda mutluyum, bu güncelleme tüm SMM Panellerin de sonunu getirdi. 😊
Sizin düşünce ve önerileriniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
ucuzmedya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SOSYAL MEDYA ANA BAYİ
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kısa ve öz bir uygulama gider bir uygulama gelir. Ekmeği veren ilahtır kula minnet eylemem 😊
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Beğenileri ve takipçileri gizleyecelerinin kaynağı nerde? Bunu gizlerlerse bu işi kökten bitirmiş olurlar ama bunu yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
Diğer sorunlar aşılabilir bir şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ben hala beğenileri veya Takipçi sayılarını Türkiye de gizleyeceklerini düşünmüyorum
Daha gece 12 de bir smmpanele para attım ve çalışmıyor bundan sadece smmpanel sahipleri değil ben gibi instagramdan takipçi satan kişilerde ekmek yiyor önereceğiniz forum dışı içi bir panel varsa söyleyebilirsiniz servisi ile beraber forumdakilerin hepsini denedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam rakip bir firma bir uygulama çıkartır iş devam eder bu işler böyle biliyorsunuz
smm paneller son demleri ziraa o fiyatlar bir süre sonra ellerinde patlayacak
bu arada ana sağlayacı kim artık ınstagram hizmetleride son bulacağına kadar görmek isteriz ziraa herkez ana sağlayacı :D
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Herseyin sonu var başladi büyüdü şimdide çöküyor sağlık olsun ilk zamanlarinda güzeldi bu işler 2017 den sonra tadı tuzu kaçtı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu yazıyı okurken 200 liralık sipariş aldım. Kim diyor bitiyor diye ? Beğeni-izlenme vs... sayılar gizleniyor diye keşfet kısmı işlemeyecek mi ?
Beğeni vs hizmetleri kullananlar genelde işletme hesapları. Onlar da kullandıkları etiketlerde yükselmek ve keşfete çıkabilmek için kullanıyorlar bu hizmetleri. Gösteriş için alan müşterim şu an yok, olsa olsa 1-2 kişidir. Varsın onlar da almasın ne olacak ?
Beğeni ,izlenme , takipçi sayıları gizlenecekmiş diye bu sektör bitmez rahat olun. Adamlar bu sayıları sana bana gizlerler. Algoritma yine keşfet sayfasına hangi paylaşımları sokacaksa arkaplanda bu rakamlara göre işini yapacak.
Ha ne olur; sağdan soldan api çekip ben ana bayiyim diye ortalıkta dolaşanlar piyasadan çekilirler, mevcut ana bayiler de api vermeyi keser olur biter.
Ana bayiden alıp satmak isteyenler ise açsınlar bi sosyal medya paket satış sitesi, kazansınlar. Ayrıca işi bilen birisi paket satışından çok daha iyi para kaldırır. Ana bayi olmadıkça panel açmak boş iş, para+zaman kaybı.
Yukarıda yazdıklarımın hepsi tecrübe ile sabittir.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Spamın geleceği yok. Eninde sonunda bitirecekler bunları. Yani ben ömür boyu bu işi yaoacam diyenler kusura bakmasın. Sahte beğeni, takipçi, görüntüleme vb hiç bir zaman ısınamadım bunlara. Zaten bütün sosyal medya sahipleri her güncellemede bunları bitirmeye çalışıyorlar.