Bu yazıyı okurken 200 liralık sipariş aldım. Kim diyor bitiyor diye ? Beğeni-izlenme vs... sayılar gizleniyor diye keşfet kısmı işlemeyecek mi ?

Beğeni vs hizmetleri kullananlar genelde işletme hesapları. Onlar da kullandıkları etiketlerde yükselmek ve keşfete çıkabilmek için kullanıyorlar bu hizmetleri. Gösteriş için alan müşterim şu an yok, olsa olsa 1-2 kişidir. Varsın onlar da almasın ne olacak ?

Beğeni ,izlenme , takipçi sayıları gizlenecekmiş diye bu sektör bitmez rahat olun. Adamlar bu sayıları sana bana gizlerler. Algoritma yine keşfet sayfasına hangi paylaşımları sokacaksa arkaplanda bu rakamlara göre işini yapacak.

Ha ne olur; sağdan soldan api çekip ben ana bayiyim diye ortalıkta dolaşanlar piyasadan çekilirler, mevcut ana bayiler de api vermeyi keser olur biter.

Ana bayiden alıp satmak isteyenler ise açsınlar bi sosyal medya paket satış sitesi, kazansınlar. Ayrıca işi bilen birisi paket satışından çok daha iyi para kaldırır. Ana bayi olmadıkça panel açmak boş iş, para+zaman kaybı.

Yukarıda yazdıklarımın hepsi tecrübe ile sabittir.