HknCOLAK adlı üyeden alıntı
Operasyon var içeride ve dışarıda doğru fakat göstermelik midir? burası tartışmaya açık. Dün 100 Işid 'li öldürüldü diye bizzat Uğur Işıldak isimli arkadaş yazdı, bugün 35 deniyor. Yani ya dün yalan söylüyorlardı ya da bugün :) (Bence her gün yalan söylüyorlar).
Her ne şekilde olursa olsun, görev yapan asker ve polisin Allah yardımcısı olsun. Kodamanların yaptıkları göstermelik bile olsa, bu insanlar görev yapıyor.
Işidlinin ne şekilde gözaltına alındığına bakarak emniyetin samimiyetini görebilirsin buyrun
Bu adam Işide Türkiyeden adam devşiren köpeklerden biri, kısa bir süre önce ülkeyi tehdit eden açıklamalarda bulunmuştu. Görüntüler yeni, evinden özel makam aracı tahsis ederek bile almış olabilir şu rahatlığa bakın hiç terörizm zanlısı gibi muamele yapılmış mı
Kendi halkına basit protesto gösterilerinde Terörist muamelesi yapanlar bu köpek oğlu köpeklere misafir devlet başkanı protokolü uyguluyor. Böyle mi savaşacaklar ışidle ? Daha dün facebook hesabına ulaştım twitter hesabına ulaştım ışidci bi adam istanbulda öldürüldü net olarak tartışmasız ne bok olduğu belliyken emniyet ışidle bağlantısı yok masum sakalllı bir esnaf diye açıklama yaptı . Adamı tüm ışid hesapları sahiplendi intikamını alcaz diye de pkklı hesaplara tehditte bulundular ama emniyete göre bu adam sivil sakallı bir esnaf ...
Sınır ötesine geçip bu ülkenin çocuklarını oraya sokup fiili olarak savaşmaktan yana değilim, içeride ise nefes aldırılmaması sempatizanlarının dahi tutuklanması gereken bir yapı olduğunu düşünüyorum.
Tsk dağı taşı bombalamak değil gerçekten vuracaktır çünkü bu sınır hareketliliği öncesi Işidin sınır bölgemizde bulunan karşı köylerde askeri yığınak ağır silah stoğu yaptığı yani bize saldırmaya çalıştığı ortaya çıkmış bütün hepsi de söylenene göre buradan başlamış. Şurası da var ki bu komple yalan da olabilir istihbaratı sağlayan kuruma göre gerçeklik ihtimali değişebilir . Tsk yine aralarında en güvenilir kurumdur bana göre
Gece ölen kaç kişi bilmiyorum da dün yaşanan olaylarda 100 kişi falan ölmedi + asker sınır ötesine adımını dahi atmadı + köy alımı falan alayı yalan . Neticelerinden birileri yerel kaynak uyduruyor üstüne üfürüyor işte. Tsk'dan daha mı iyi istihbarata sahipmiş bu üfürükçüler ?
O adını verdiğin adamın bölgede sandığın gibi bilgi alacak bir bağlantısı falan yok o da kendi gazetelerinde yazanı tekrarlıyor :)