lostyazilim

IŞİD'e hava operasyonu

16 Mesajlar 2.670 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Vurulan hedefler önemli. Suriye hava sahasına girmemişiz diye izledim bugün haberlerde. IŞİD 'in konumları belli zaten, havasahasını ihlal etmeden vurabilmek bana mantıksız geliyor da yine de emin konuşmak istemiyorum.

Buradan ezbere konuşmak doğru olmaz tabi ama biz ABD 'nin boş tarlaları bombaladığına da tanık olduk Irak savaşında. ABD 'ye güvenmek bir kere baştan hata zaten. Senin askerine kurşun sıkıyorlarsa, evet misliyle geri döneceksin ama bunu sen yapacaksın ABD değil.

Yaptılar zaten ama ileriki günlerde dahada sert davranacaklar.diye tahmin ediyorum . boş tarla değil aslında o zaman abd 150 askeri ölmüştü ırağa girince
ama ülkeyi temizlemişti boş tarla dedikleriniz altında hep tüneller kazılmış f16 bombalamasın diye işte adam öyle bir teknoloji varki yerin altını görüyor.

NOT : belgeselini izleyin isterseniz .

wmaraci
reklam

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

armoniy adlı üyeden alıntı

Yaptılar zaten ama ileriki günlerde dahada sert davranacaklar.diye tahmin ediyorum . boş tarla değil aslında o zaman abd 150 askeri ölmüştü ırağa girince
ama ülkeyi temizlemişti boş tarla dedikleriniz altında hep tüneller kazılmış f16 bombalamasın diye işte adam öyle bir teknoloji varki yerin altını görüyor.

NOT : belgeselini izleyin isterseniz .

Hayırlısı olsun, Allah yardımcıları olsun başka bir şey demek istemiyorum bu konuda. ABD her şeyi ayarlar bu arada gördüklerinize inanmayın.
armoniy

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Allah askerin, polisin yardımcısı olsun. Şuanlık gerisi fasa fiso.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Operasyon var içeride ve dışarıda doğru fakat göstermelik midir? burası tartışmaya açık. Dün 100 Işid 'li öldürüldü diye bizzat Uğur Işıldak isimli arkadaş yazdı, bugün 35 deniyor. Yani ya dün yalan söylüyorlardı ya da bugün :) (Bence her gün yalan söylüyorlar).

Her ne şekilde olursa olsun, görev yapan asker ve polisin Allah yardımcısı olsun. Kodamanların yaptıkları göstermelik bile olsa, bu insanlar görev yapıyor.

Işidlinin ne şekilde gözaltına alındığına bakarak emniyetin samimiyetini görebilirsin buyrun

Bu adam Işide Türkiyeden adam devşiren köpeklerden biri, kısa bir süre önce ülkeyi tehdit eden açıklamalarda bulunmuştu. Görüntüler yeni, evinden özel makam aracı tahsis ederek bile almış olabilir şu rahatlığa bakın hiç terörizm zanlısı gibi muamele yapılmış mı

Kendi halkına basit protesto gösterilerinde Terörist muamelesi yapanlar bu köpek oğlu köpeklere misafir devlet başkanı protokolü uyguluyor. Böyle mi savaşacaklar ışidle ? Daha dün facebook hesabına ulaştım twitter hesabına ulaştım ışidci bi adam istanbulda öldürüldü net olarak tartışmasız ne bok olduğu belliyken emniyet ışidle bağlantısı yok masum sakalllı bir esnaf diye açıklama yaptı . Adamı tüm ışid hesapları sahiplendi intikamını alcaz diye de pkklı hesaplara tehditte bulundular ama emniyete göre bu adam sivil sakallı bir esnaf ...

Sınır ötesine geçip bu ülkenin çocuklarını oraya sokup fiili olarak savaşmaktan yana değilim, içeride ise nefes aldırılmaması sempatizanlarının dahi tutuklanması gereken bir yapı olduğunu düşünüyorum.

Tsk dağı taşı bombalamak değil gerçekten vuracaktır çünkü bu sınır hareketliliği öncesi Işidin sınır bölgemizde bulunan karşı köylerde askeri yığınak ağır silah stoğu yaptığı yani bize saldırmaya çalıştığı ortaya çıkmış bütün hepsi de söylenene göre buradan başlamış. Şurası da var ki bu komple yalan da olabilir istihbaratı sağlayan kuruma göre gerçeklik ihtimali değişebilir . Tsk yine aralarında en güvenilir kurumdur bana göre

Gece ölen kaç kişi bilmiyorum da dün yaşanan olaylarda 100 kişi falan ölmedi + asker sınır ötesine adımını dahi atmadı + köy alımı falan alayı yalan . Neticelerinden birileri yerel kaynak uyduruyor üstüne üfürüyor işte. Tsk'dan daha mı iyi istihbarata sahipmiş bu üfürükçüler ?

O adını verdiğin adamın bölgede sandığın gibi bilgi alacak bir bağlantısı falan yok o da kendi gazetelerinde yazanı tekrarlıyor :)
seyitalidogan Anil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Işidlinin ne şekilde gözaltına alındığına bakarak emniyetin samimiyetini görebilirsin buyrun

Bu adam Işide Türkiyeden adam devşiren köpeklerden biri, kısa bir süre önce ülkeyi tehdit eden açıklamalarda bulunmuştu. Görüntüler yeni, evinden özel makam aracı tahsis ederek bile almış olabilir şu rahatlığa bakın hiç terörizm zanlısı gibi muamele yapılmış mı

Kendi halkına basit protesto gösterilerinde Terörist muamelesi yapanlar bu köpek oğlu köpeklere misafir devlet başkanı protokolü uyguluyor. Böyle mi savaşacaklar ışidle ? Daha dün facebook hesabına ulaştım twitter hesabına ulaştım ışidci bi adam istanbulda öldürüldü net olarak tartışmasız ne bok olduğu belliyken emniyet ışidle bağlantısı yok masum sakalllı bir esnaf diye açıklama yaptı . Adamı tüm ışid hesapları sahiplendi intikamını alcaz diye de pkklı hesaplara tehditte bulundular ama emniyete göre bu adam sivil sakallı bir esnaf ...

Sınır ötesine geçip bu ülkenin çocuklarını oraya sokup fiili olarak savaşmaktan yana değilim, içeride ise nefes aldırılmaması sempatizanlarının dahi tutuklanması gereken bir yapı olduğunu düşünüyorum.

Tsk dağı taşı bombalamak değil gerçekten vuracaktır çünkü bu sınır hareketliliği öncesi Işidin sınır bölgemizde bulunan karşı köylerde askeri yığınak ağır silah stoğu yaptığı yani bize saldırmaya çalıştığı ortaya çıkmış bütün hepsi de söylenene göre buradan başlamış. Şurası da var ki bu komple yalan da olabilir istihbaratı sağlayan kuruma göre gerçeklik ihtimali değişebilir . Tsk yine aralarında en güvenilir kurumdur bana göre

Gece ölen kaç kişi bilmiyorum da dün yaşanan olaylarda 100 kişi falan ölmedi + asker sınır ötesine adımını dahi atmadı + köy alımı falan alayı yalan . Neticelerinden birileri yerel kaynak uyduruyor üstüne üfürüyor işte. Tsk'dan daha mı iyi istihbarata sahipmiş bu üfürükçüler ?

O adını verdiğin adamın bölgede sandığın gibi bilgi alacak bir bağlantısı falan yok o da kendi gazetelerinde yazanı tekrarlıyor :)

Sus sus çözüm süreci zarar görecek :) Çözüm Süreci diye abuk sabuk bir şeyi ortaya çıkartıp, askerin/polisin elini kolunu bağlayan da bunlar zaten.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Önce silah gönder sonra vur. Daha doğrusu vurduğunu söyle. Açıkçası bu saatten sonra IŞİD'e operasyon düzenlendiğine kadir bile inanmaz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al