lostyazilim

İstanbul'da bir hastaneye çoğu Suriyeli 392 hamile çocuk getirildi

15 Mesajlar 2.323 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

webmastercihef adlı üyeden alıntı

diğer kategorisi altındasın dostum farkında değilsin heralde senin canını sıkan başka konular var galiba
canımı sıkan böyle konular herhalde hocam Allah'a şükür başka sıkıntımız yok ya :)

:confused:

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

onurkaplan adlı üyeden alıntı

Bu ülkede olanlar beni şaşırtmıyor artık

Bu arada araştırılması gereken neden hepsi aynı hastane şans eserimi hayır değil o doğan bebeklere ne olsu kim bilir

Bilinen olarak, yani medyaya yansıyan sayı olarak 2. Kez yaşanıyor bu olay. Birini bir hemşire ortaya çıkarmıştı hastane sahibi tarafından tehdit edilmesine rağmen belgelerin fotosunu çekip medyaya bildirince işinden olmuştu. Sokaklar suriyeli çoluk cocukla dolu yazık onlar da insan. Çocuğun milliyettinin ırkının bir önemi yok şu hayatta katlamadığım 3 şey çocuk hayvan ve kadin istismarıdır. Bu olaylara ciddi anlamda önlem alınmasi gerekiyor. Hastanede doğan her 10 cocuktan 5i suriyeli. Birçoğu gayrimeşru olarak dünyaya geliyor. Nasil bir tehlikenin içindeyiz kimse farkında değil.

Suriyede savaş bitti acilen suriyelileri gönderip çocuk hayvan ve kadın istismarı için geniş çaplı bir çalışma yapılmasi gerekiyor. Hatta buna ayri bir bakanlık dahi kurulabilir. Birçok habere de medya yasağı geliyor. Gözlerimle görüp kulaklarımla duyduklarimlarım da var. Suriyeli kadınlar parasızlıktan fuhuş işine giriyorlar. Evinin kirasını çok farklı yollarla ödeyen mi dersin fuhuşun her türlüsünü yapan mı, çocuklari istismar ettiren mi dersin.

Ekonomik sorun bir yana ahlaki ve sosyolojik olarak devasa bir sorun oluşuyor. Önü alınmaz ise 2 3 seneye neler olur tahmin dahi edemiyorum. Madem bunları ülkeye aldılar insan gibi baksınlar bakamıyorlarsa bıraksınlar ülkelerine gitsinler. Yazık yazik çocuk bunlar. Hiçbir şeyin farkında değiller. Yüzümüzü aydınlığa bilime geleceğe dönelim dedikçe ortadoğunun karanlık yüzüne dönüp duruyor ülke.
onurkaplan Mad

kişi bu mesajı beğendi.

SefaCanDemir SefaCanDemir Front-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 234 / 472
  • Ticaret 12, (%100)
webmastercihef hocam sorun nedir anlamadım? Bahsettiğiniz paylaşımlar her an yapılıyor zaten sadece doğru kategoriye bakmanız yeterli. Beğenmiyorsanız bu tür paylaşımları okumaz geçersiniz. Yönetim bu kategoriyi boşa oluşturmamış.

Konuya gelecek olursak. Ben hamile kalan çocukların kamuya bildirilmemesine değil de hamile kalan çocuk sayısına takıldım. Bu kadar mı kötü yahu memleketin hali?

sefacandemir.com.tr

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

SefaCanDemir adlı üyeden alıntı

webmastercihef hocam sorun nedir anlamadım? Bahsettiğiniz paylaşımlar her an yapılıyor zaten sadece doğru kategoriye bakmanız yeterli. Beğenmiyorsanız bu tür paylaşımları okumaz geçersiniz. Yönetim bu kategoriyi boşa oluşturmamış.

Konuya gelecek olursak. Ben hamile kalan çocukların kamuya bildirilmemesine değil de hamile kalan çocuk sayısına takıldım. Bu kadar mı kötü yahu memleketin hali?

Bu ülkede 1 hafta önce tren kazasında 20den fazla insan öldü 70ten fazla insan yaralandı. Eminim herkes bunu unuttu. Ne uğruna ihmal ve rant uğruna. Bu da unutulur hocam merak etmeyin.
Ek olarak bu tür toplu istismarlarin medyaya yansımasi bildiğim kadarıyla öğrendiğim 2.olay. bildiğimiz yayın yasağı gelmeyenler oda gizlenen vs..lerde var birkaç onurlu gazeteci, hemşire, doktor bunları açığa çıkarıyor. İlk olayda da 300den fazla çocuk vardi. Google a suriyeli fuhuş yazın çıkan haber sayısından anlayabilirsiniz. 4 5 milyon suriyeli, iş güç yok cogu sokaklarda sabahlıyor neler yapıyorlar neler dönüyor inanın bilseniz kanınız donar.
Birde Suriyeli arap mafyası var yakın zamanda onun da haberini duymaya başlarsınız. Ulkede yapılanmaya başlamışlar.
Ekonomik ayrı sosyolojik ayrı ahlaki ayrı terör/mafya olarak ayri bir dert.
SefaCanDemir

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

rainsquad rainsquad Bizler, biziz. Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** P**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 139 / 46
  • Ticaret 7, (%100)
ülkelerine geri gitmelerinde fayda var.
geçenlerde maximum 16 yaşlarında bir suriyeli kız para karşılığı cinsel ilişki teklif etti.
Allah ıslah etsin.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al