SefaCanDemir adlı üyeden alıntı

webmastercihef hocam sorun nedir anlamadım? Bahsettiğiniz paylaşımlar her an yapılıyor zaten sadece doğru kategoriye bakmanız yeterli. Beğenmiyorsanız bu tür paylaşımları okumaz geçersiniz. Yönetim bu kategoriyi boşa oluşturmamış.

Konuya gelecek olursak. Ben hamile kalan çocukların kamuya bildirilmemesine değil de hamile kalan çocuk sayısına takıldım. Bu kadar mı kötü yahu memleketin hali?

Bu ülkede 1 hafta önce tren kazasında 20den fazla insan öldü 70ten fazla insan yaralandı. Eminim herkes bunu unuttu. Ne uğruna ihmal ve rant uğruna. Bu da unutulur hocam merak etmeyin.
Ek olarak bu tür toplu istismarlarin medyaya yansımasi bildiğim kadarıyla öğrendiğim 2.olay. bildiğimiz yayın yasağı gelmeyenler oda gizlenen vs..lerde var birkaç onurlu gazeteci, hemşire, doktor bunları açığa çıkarıyor. İlk olayda da 300den fazla çocuk vardi. Google a suriyeli fuhuş yazın çıkan haber sayısından anlayabilirsiniz. 4 5 milyon suriyeli, iş güç yok cogu sokaklarda sabahlıyor neler yapıyorlar neler dönüyor inanın bilseniz kanınız donar.
Birde Suriyeli arap mafyası var yakın zamanda onun da haberini duymaya başlarsınız. Ulkede yapılanmaya başlamışlar.
Ekonomik ayrı sosyolojik ayrı ahlaki ayrı terör/mafya olarak ayri bir dert.