-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
katılıyorum
ufukozdemirEk Olarak: Arkadaşlarında dediği gibi piyasayı öldürmek gene kişilerin kendisine zarar vericektir ama adminlerinde dediği gibi burada hatalı olan kişiler aslında işi yapandan çok hizmeti ve hizmet veren kişileri seçenlerdir forumda ticaret puanı yüksek ve yaptığı işlerde referansı olan kişiler varken tutupta yeni birine maliyeti yüksek bir iş ve çok taviz bari bir durumla yaklaşmak kötü birşey okuyoruz şikayet kategorisinde açılan konuları Kaliteli hizmet para ile olur 3 5 tl ile iş olmaz 3 5 tl lik bir işe para vereceğinize konu açıp rica etseniz birileri çıkar ücretsiz yapar hediye eder bu forumda bu şekilde yardımsever insan çok...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence ticaret bölümüne sadece tc kimlik onaylı kullanıcılar konu açsın derim böylelikle **************lık gibi olaylar olmaz ve güvenli bir ortam oluşur diye düşünüyorum. yaş sınırı gelmese bile ticaret bölümüne bu uygulanmalı.
Ek Olarakta bence bi piyasa değerleri belirlenip o değerin altına inen kişiler olursa uzaklaştırılmalı derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
tc kimlik onaylı forumlarda bile **************lık oluyor.
ufukozdemir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bu konuda size katılıyorum
Daha önce tc kimlik onayı ile ilgili forumda acılan konu Ayrıca bu şekilde bir sistem olursa 18 yaş altı kardeşlerimiz için ticaret yapmak zor olucaktır.
ufukozdemir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Zaten bu aralar herkes seocu,logocu,paypal bozumcu vs. :) Herkes işi ehline yaptırsa piyasa böyle düşmez.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?