lostyazilim

Şikayetçiyim!!!

28 Mesajlar 2.961 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SamedSEZGiN SamedSEZGiN Eski adı: Mirzaturumre Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
Ben de potansiyel musteriyim butun isimi burada ve bir kac forumda hallettiriyorum. Ama ciddi mana da is yapan arkadaslara uzuluyorum. Yillarca bu ise emek harcamis bir suru is yapmis ama biri cikiyor 1 tl ye is yapiyor isin pahali yada ucuz olmasindan ziyade hakkaniyetli olmasi onemli. Bu piyasa surekli bu sekilde oldurulse bir sure sonra kimse 50 100 lira nin ustune is yaptirmayacak.

Ek Olarak:

Samurai adlı üyeden alıntı

Bir yerde haklısınız. Bir de bu işin ticaret boyutu var. Belki de adamın zamanı bol 10 tl lik işi 2 tl den yapıp sürümden kazanmak istiyordur. Ticaret bu hocam. Herkes farklı farklı politikalar izler. Mesela ben piyasada 100 tl lik yapılan işi 50 tl ye ondan daha iyi yapıyorum. Sürümden de allaha şükür iyi kazanıyorum.
Bence bu konu hakkında bir şey yapılacağıno sanmıyorum.

Sizde haklisiniz az once demistim her pahali olan is de iyi olacak diye birsey yok. Hakkaniyet cercevesi onemli olan. Kimsenin emegini zayi etmeden is yapmayi ogrenmeliyiz. Bi makale konusu aciyorum 5 10 kisi donuyor fiyatlar fix zaten ama bi makale geliyor akillara zarar. 100 kelimeden 30 40 tanesi ayni kelime.

wmaraci
reklam

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Forumda satıcı konumunda olmadım. Şahsen ben satıcı konumunda olsam benim 20 liraya yaptığım şeyi 2 liraya yapan da varsa suçu kendimde ararım.

Ben satış konularının her zaman iyi bir sunumla gerçekleşeceğine inanırım. 2 liraya ürün satanın ki ne kadar kaliteli olursa olsun, orta kalite malı normal diyebileceğimiz bir fiyata satamıyorsa suç satıcıdadır. Ticarette iş ürün kalitesinde değil, pazarlamadadır. Ki yaptığım ve yapacağım alışveriş konularının çoğunda hazırlanmış görsellere, tanıtımlara ve satıcının bende uyandırdığı güvene göre karar veririm. Bunu yalan, olmayan bir şeyi varmış gibi bilgi verip satmak olarak algılanmasın. Ben ondan daha ucuza veya daha pahalıya almasını da bilirim.

Her şeyi ucuza kapatmaya çalışan bir kitle olduğu kadar, her şeyin kalitelisini almayı bilen kitle de var. Ben x sitem için kaliteli alışveriş yapıyorken, değer vermediğim y sitem için ucuza getirmeye çalışırım. Hitap ettiğin kesime satış yapamıyorsan, ağlayıp zırlamanın bir faydası yok. Piyasa ölecek diye alıcıları taban fiyattan satış yapan kalitesiz işlere zorunlu kılmak niye?
SamedSEZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

iyi.

ofarukcaki ofarukcaki Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 32 / 40
  • Ticaret 7, (%86)
Hangi fiyattan hangi hizmet alıcının hoşun gidiyorsa onu seçer. Siz bu iş karşılığında para kazanıyorsunuz fakat öğrenci de harçlığını çıkarmaya çalışıyor. Tek taraflı düşünmeyin.

• Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
Sizde haklisiniz hocam bende burada hic satici olmadim ama ufak bedelli islerin buyuk kismi gozlemledigim kadari ile sikintili olabiliyor. Anlik kampanyalarla ciddi insirimler olur ama surekli bir seklide oldugi zaman da bence emek israfi gibi oluyor.

Ek Olarak:

ofarukcaki adlı üyeden alıntı

Hangi fiyattan hangi hizmet alıcının hoşun gidiyorsa onu seçer. Siz bu iş karşılığında para kazanıyorsunuz fakat öğrenci de harçlığını çıkarmaya çalışıyor. Tek taraflı düşünmeyin.

Yok kardesim tek yarafli dusunmuyorum makale yazdirilacaksa genellikle ogrenci arkadaslaritercih ediyorum yada yapabilecegine inandigim isleri ogrwnci arkadaslara pasliyorum sizi tenzih ederek soyluyorum herkes sizin gibi dusunmuyor.

wmaraci
wmaraci

SeCe SeCe Seo National Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo - WYO - Google Ceza
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 38 / 156
  • Ticaret 8, (%88)
Uyuz etin yahnisi yavan olur arkadaş.

Sonuçta onları tercih eden müşteriler de düşünmeli, acaba bu neden bu kadar ucuz ?

Ucuz makale alacağım diye sitesini çöp eden mi istersin spama sokan mı? Sonra neden böyle, neden sitem iyi yerlere gelemiyor.
SamedSEZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

osmanfurkanaydin osmanfurkanaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Profesyonel Mobil Yazılımcı
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 113 / 116
  • Ticaret 70, (%100)
Samed SEZGİN kardeşim seni çok sinirlendirmişler biraz sakin ol :) sonuna kadar haklısında forumunda öfke akıyo... :D
SamedSEZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
osmanfurkanaydin kardesim yok sinir degilde iki konu acan insan uzman oluyor forumda. Inan makale aliyorum 100 kelime 30 40 kelimesi ayni. Konu aciyorum su is yapilacak diye butun aciklamalari yaziyorum genc bir arkadas ekliyor abi soyle degilde boyle yapsam tamam diyorum is bitmeden abi para. Peki diyorum parayi atiyorumondan sonra abi site bitti. Bakiyorum siteye istedigim seyler yok. Abi onlari da yapalim hemen diyor. Yaptiktan sonra abi bunlar icinde bi 15 lira yollar misin diyor ☺

osmanfurkanaydin osmanfurkanaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Profesyonel Mobil Yazılımcı
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 113 / 116
  • Ticaret 70, (%100)
moderatörün ve adminin bu konuyla ilgilenmesi gerekiyor. ama site yöneticileri gerçekden güzel ilgileniyorlar buna da bi çözüm bulacaklardır.. :)

Psycho ve admin e duyurulur.. :D :D çözüm :D

şaka bi yana dediğin gibi ivedi bir şekikde taban fiyat belirlenmesi gerekiyor. Ayrıca foruma tasarlanabilir işler için, iş yaptıktan sonra ödeme yapılması gibi bir kural koyulmalı..,,

ben bu ayın 6sında bi tasarım yaptım, 17sinde alcaktım sözde güvendim tamam dedim işi görülsün diye aksilik ya işte (yersen tabi) hep işleri yoğun.. arkdaş alacağım 150 lira para sana sırtına yükle ev adresime kadar gel mi diyorum..? 1 dakaika aç internet şubeyi gönder..

ben tasarlarken şurası şöyle burası böyle demeyi biliyodu,, şimdi yok işler yoğun, yok bilmem ne falan,,

o yüzden kural şart arkadaşlar.. kimileri (kendimden biliyorum) müşteriyi kaçırmamak için parayı sonra alsakda olur diyo ama yok yok yok yok yok..... yok.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D konunun dışına vurdum sanki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
SamedSEZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

ufukozdemir ufukozdemir Biraz Vicdan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 72 / 160
  • Ticaret 17, (%100)
benim düşüncem foruma yaş sınırı getirilsin ve tc kimlik onay ile .
SamedSEZGiN SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
Foruma yas siniri olmamali bence ama 18 yas alti icin ve sadece paypal odeme sorunlari ortadan kaldirilabilir. Yada wmaraci onderliginde get (guvenli alisveris) uygulamasina gecilebilir diye dusunuyorum eger mumkunse.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al