Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son seçimden beri 4 milyar dolar sadece camiiler için harcanmış. Camiilere harcanan para eğitime harcansa bugün bu insanlar kahve kültürüyle değil, kitap kültürüyle yetişirdi. O zaman ciddi oranda mantıklı yanıtlar gelirdi bu soruya.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AliAkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
@Onur89TR camilere harcanan para gereksiz mi?
AliAkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Tamam sizin dediğinizde doğru, şöyle de olabilir; Her alana doğru ve gerektiği kadar yatırım yapılsa daha daha iyi sonuçlar elde edilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar kim ne derse desin, Asıl suç bizim insanımızdadır. İnsan önce birey olarak kendini eğitebilmeli, insanda öğrenme çabası yoksa kafasına silahla da öğretemezsiniz.
Bakın insanlar ne diyor ; HABER İZLEMİYORUM, Peki bu ne demek ? Yani beni ben ilgilendiririm ülke dünya ilgilendirmez, ben günüme bakarım demek oluyor. Gidip ferihayı izler amca kızı dayı kızına tecavüz dizileri izlerim HABER İZLEMEM demek oluyor.
Lütfen bu yazıma empati kurarak yaklaşın, Kişi önce kendini bilmeli, insanlar bireyselleşmemeli küreselleşmeli. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek.
Burada suç ne başbakanın, ne ülkeyi yönetenlerin, nede medya yayın organlarınındır, Buradaki tek suç KİŞİNİN KENDİSİNDE'dir. Mesela biz nasıl biliyoruz ? Araştırıyoruz, haber okuyor dinliyoruz paylaşıyoruz, bireysel değiliz küreseliz, Her webmaster Küreseldir, birçok konudan haberdardır ( İlgi alanında ).
araştırmadan öğrenme azmi olmadan OLMAZ.
hepinize saygılarımı sunuyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu röportajlara inanmıyorum seçmece özellikle bilemeyenleri yayınlıyorlar
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Freezby adlı üyeden alıntı
Bakın insanlar ne diyor ; HABER İZLEMİYORUM, Peki bu ne demek ? Yani beni ben ilgilendiririm ülke dünya ilgilendirmez, ben günüme bakarım demek oluyor. Gidip ferihayı izler amca kızı dayı kızına tecavüz dizileri izlerim HABER İZLEMEM demek oluyor.
İzlemiyorum kısmı doğru anlaşılmış ta; izlememenin sebebi neden direk bu şekilde yorumlandı ki? Belkide sansürlü ve yalan dolandan ibaret olan basını okumanın bir anlamı olmadığı için okumuyordur.
Tabiki istese doğru bilgiye erişebilir (biraz zorlu bile olsa) ama bu cümlelerden "haber izlemem tecavüz dizileri izlerim" yorumu çıkmamalıydı diye düşünüyorum.
Türkiye'nin basını da aynı bu şekilde örneğin;
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Özelliklemi seçmişler abi bunları.@lussio arkadaşımızada katılıyorum bencede içinden seçiyorlar videoların yoksa bukadarda olunmazki !
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Haber okumuyor, televizyon izlemiyor olabilirsin ama hiçmi kulağına gelmedi be arkadaş !
50+ kişi vefat etti, yayın yasağıda koyarak olayı örtbas ettiler, hükümet herşeye sessiz kalmayı birşey olduğu zamanda sadece "Bu olayı yapanları kınıyoruz, ailelerine baş sağlığı diliyoruz" şeklinde ifadelerle milleti oyalamayı biliyor.
"...bir daha gel, gel samsundan..."