emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Müslümanlar olarak zulmü kendi kendimize yapıyoruz. Zalimler biziz başkası değil.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Ben 19 yaşındayım, gece çalışıyorum.. Suriyeliler Samsun'a geldiğinden beri polis koruma seviyesi 10 katına çıktı ki suç işlemleri de bir o kadar arttı. Ben kafadan sallamıyorum yada uzaktan görerek konuşmuyorum ben yerel gazetede çalışıyorum polislerin yarısından çoğunu tanıyorum. Her akşam evden çıkarken annem suriyelilere dikkat et demeye başladı önceden kimseye bulaşma derdi. Suriyeli gerçekten mazlum insanlar gördüm içim acıdı. Lakin sokakta 5 kişi yürüyüp elinde tespih bana omuz atan malesef Türk değil suriyeliydi.
Olayları derin derin konuşmaya gerek yok, iyisi var kötüsü var ancak o kadar aydır sadece 2 mazlum suriyeli gördüm gerisi hep sokakta kavga ediyordu, bazıları meyhaneye girerkende görmüştüm. Büfede cin tonik alırken biz çalışıyoruz alamıyoruz lan ite baksen diye dalga geçerken, büfeci adam onlar bizden daha zengin buna emin ol demesiyle susmuştum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
++++ GENELLEME YAPIYORUM TUM SURİYELİLERİN CANI CEHENNEME HEPSİ AYNI IRK AYNI PİSLİK YANI KARAKTERE SAHİP İSTEMİYORUM ULKEMDE SIGINMACI GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ EDEBiYLE GELMEYİ BİLİYORSALAR EDEBİYLE OTURMAYIDA BİLECEKLER BURASI SURİYE DEİL 7 si neyse 77 side odur size şirin görünen ve cok efendi görünen o yaklaşımlardaki suriyelilerin gercek yüzleri emin olun kendi ulkesinde farklıdır