lostyazilim

"Tango, ayakta yapılan zinadır!"

43 Mesajlar 7.115 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Bu arada Müslüman arkadaşlara (dine dolaylı olarak saçmalık, sapıklık diyenlere) birkaç hatırlatma yapmak istiyorum.

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. (İsra 32)
Burada zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın demiş Allah.

Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar. (Müminun 1-8)
Avret yerleri erkekler için belden aşağısı, kadınlar için de avuç içleri ve yüzlerinden başka her yeri.

Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. (Enam 151)
Bu ayette de yaklaşmayın denmiş. Yani zinaya götürecek sebeplerden, hareketlerden ve işlerden de uzak durun deniyor.

Zina sadece cinsel ilişkiye girmek demek değildir İslam'da. Kendimize Müslüman diyorsak bunları bilmemiz lazım. Ki bunlar Allah'ın sözleridir.

Not: Kimin neye inandığı açıkçası umrumda değil. Ben üzerime düşen görevi yaparak elimden geldiğince bu konuda bilinçlendirmeye çalıştım Müslümanım diyen arkadaşları. Üzerimdeki vebali attım. Gerisi size kalmış.

Not: Bazı arkadaşlar tango yapılarak mı ülkenin gelişeceğini savunuyorlar yoksa İslam yüzünden mi ülkenin gelişmediğini savunuyorlar merak ettim doğrusu.
goldbut mhalat TimurDemir

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
Kendi adıma ve çevremde gördüklerim kadarıyla yazıyorum ki dini konularda bilgi eksikliğimiz çok var. Ayrıca yapılması haram olan şeyler zamanla normalleştikçe kimseye ayıp, haram, günah gelmiyor.

Örnek ; Nikahsız kişiler için el ele tutuşmak hem günah, hem de gelenek göreneklerimizde ayıpken şimdi kimsenin umrunda değil. Biri buna itiraz edecek olsa yobazlıkla suçlanır. Bu devirde bu kafa denir.

Şimdiki zamanda bırakın el ele tutuşmayı milletin içinde sevişme noktasına gelindi. Kimse de gıkını çıkaramıyor. Çıkarsa kendi kabahatli olacak. Niye? Bu zamanda bu kafa olur mu hiç. Ama haram, dinimiz bunu söylüyor, bundan bihaberiz.

Alkol müslümanlara haram olduğu apaçık belli iken, alkol muhabbeti gençler aralarında büyüklük, erkeklik göstergesi. Ben 5 tane içerim bana bir şey olmaz. X kişi 1 kadehle sarhoş oluyor hahahah... Ama bunların arasında "alkol içmek haram" diyen biri çıksa o ayıplanıyor :)
Allah affetsin, amin.
isousluer 30958

kişi bu mesajı beğendi.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Ülkede neler ayaklar altına alınmış, din üzerinden sömürü ile hangi cahil kafalar koyun yapılmış kimse bunlara bakmıyorda tango yapan bir kaç insana laflar yağdırılıyor. Güzel Türkiye düşüncesinden ne kadar uzak bir noktada yaşıyoruz, ne zaman bu islam alemi akıllanacak ne zaman birlik olacak. Şurada yorum yapan insalardan tutun, o olayı yerinde kınayan insanlarıda toplayın Allah adına din adına ne yaptıklarını sorun avel avel bakarlar size ama iş birilerinin dini böylesine güzel kendine alet edip kullanmasına geldiğinde herkes hurra yayılır meydana.

Elhamdülillah müslümanım, ama yaşadığım hayat şunu gösterdi ki avazı çıktığı kadar din üzerinden iş yapıp bu milleti kandıran soysuzlardan daha çok korkuacaksın keza bunlar müslümanım diyip tüm yasakları çiğneyen insanlardır, aynı şekilde aynı suçu işleyen adam açık yüreklilikle ben bunu yapıyorum diyorsa ve bunu saklamadan söylüyorsa benim gözümde daha adamdır. Ki bu bir dans bir eğlence unsuruysa, tabi ki dinimizce yasaktır ve olmaması gerekir, bir arkadaşın dostunsa karşısına geçip tatlı bir dille islamı anlatabilir hareketlerinin yanlış olduğunu söyleyebilirsin (AMA) kimse senin dinini yaşamak zorunda değil o yüzden kimse hakaret seviyesinde saçma yorumlar yapmasın keza tango dan önce siz kendinize bakın ben ne yapıyorum bu hayatta diye. Allah hepimizi ıslah eder inş.

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bu arada Müslüman arkadaşlara (dine dolaylı olarak saçmalık, sapıklık diyenlere) birkaç hatırlatma yapmak istiyorum.

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. (İsra 32)
Burada zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın demiş Allah.

Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar. (Müminun 1-8)
Avret yerleri erkekler için belden aşağısı, kadınlar için de avuç içleri ve yüzlerinden başka her yeri.

Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. (Enam 151)
Bu ayette de yaklaşmayın denmiş. Yani zinaya götürecek sebeplerden, hareketlerden ve işlerden de uzak durun deniyor.

Zina sadece cinsel ilişkiye girmek demek değildir İslam'da. Kendimize Müslüman diyorsak bunları bilmemiz lazım. Ki bunlar Allah'ın sözleridir.

Not: Kimin neye inandığı açıkçası umrumda değil. Ben üzerime düşen görevi yaparak elimden geldiğince bu konuda bilinçlendirmeye çalıştım Müslümanım diyen arkadaşları. Üzerimdeki vebali attım. Gerisi size kalmış.

Not: Bazı arkadaşlar tango yapılarak mı ülkenin gelişeceğini savunuyorlar yoksa İslam yüzünden mi ülkenin gelişmediğini savunuyorlar merak ettim doğrusu.

Tango yapılarak ülke gelişmez, lakin bu tür aktiviteleri islam adı altında " zina " başlığına sokarak insanların beyinlerini yıkamanın anlamı yok. Diğer ülkeler bilimin gizemli yönlerini keşfederken bizler hala tango zinamı değil mi konuşup duralım. Sonra gelişmiyoruz bu ülke bir şeyler yapmıyor gavurun oğlu yapıyor olsun.

mhalat adlı üyeden alıntı

Kendi adıma ve çevremde gördüklerim kadarıyla yazıyorum ki dini konularda bilgi eksikliğimiz çok var. Ayrıca yapılması haram olan şeyler zamanla normalleştikçe kimseye ayıp, haram, günah gelmiyor.

Örnek ; Nikahsız kişiler için el ele tutuşmak hem günah, hem de gelenek göreneklerimizde ayıpken şimdi kimsenin umrunda değil. Biri buna itiraz edecek olsa yobazlıkla suçlanır. Bu devirde bu kafa denir.

Şimdiki zamanda bırakın el ele tutuşmayı milletin içinde sevişme noktasına gelindi. Kimse de gıkını çıkaramıyor. Çıkarsa kendi kabahatli olacak. Niye? Bu zamanda bu kafa olur mu hiç. Ama haram, dinimiz bunu söylüyor, bundan bihaberiz.

Alkol müslümanlara haram olduğu apaçık belli iken, alkol muhabbeti gençler aralarında büyüklük, erkeklik göstergesi. Ben 5 tane içerim bana bir şey olmaz. X kişi 1 kadehle sarhoş oluyor hahahah... Ama bunların arasında "alkol içmek haram" diyen biri çıksa o ayıplanıyor :)
Allah affetsin, amin.

Aynı şeyler sizin için de geçerli. Bırakın artık şu kimin eli kimin cebinde herkes kendi hayatını kendi günahlarını yaşar(çeker). Bu ülke de kim islamın kurallarına harfiyen uyuyor ki ? Söz'e laf'a gelince herkes müslüman ama en ufak bir olay da dilimize küfürü lap diye yapıştırıyoruz e küfür etmek günah değilmiydi ? en basit örnek.
AlfaOis

kişi bu mesajı beğendi.

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Tango yapılarak ülke gelişmez, lakin bu tür aktiviteleri islam adı altında " zina " başlığına sokarak insanların beyinlerini yıkamanın anlamı yok. Diğer ülkeler bilimin gizemli yönlerini keşfederken bizler hala tango zinamı değil mi konuşup duralım. Sonra gelişmiyoruz bu ülke bir şeyler yapmıyor gavurun oğlu yapıyor olsun.

Aynı şeyler sizin için de geçerli. Bırakın artık şu kimin eli kimin cebinde herkes kendi hayatını kendi günahlarını yaşar(çeker). Bu ülke de kim islamın kurallarına harfiyen uyuyor ki ? Söz'e laf'a gelince herkes müslüman ama en ufak bir olay da dilimize küfürü lap diye yapıştırıyoruz e küfür etmek günah değilmiydi ? en basit örnek.

Bilimin gizemli yönlerinden kastınız ne? Aya insan göndermek çok mu bilimsel bir şey? Neil Armstrong aydan elinde sadece bir taş parçasıyla döndü. Bunun neresi bilimsel Allah aşkına? Ülke gelişmiyor demişsiniz de savunma sanayinde yapılan üretimlere bir bakın. (Olayı siyasete çekmeyin sakın, cevap niteliğinde yazıyorum.) Bu ülke batıya özenerek gelişmez. Tam tersine benliğimizi kaybederek daha da fazla geriliyoruz.

Herkes kendi günahlarının cezasını çekecek, eyvallah. Ama bir kere kelime-i şahadet getirdiniz mi ağaçtan düşen yapraktan bile hesaba çekileceksiniz. Sizin yanlış düşüncenizi ben uyarmazsam şayet ahirette bana bu adam böyle konuşurken sen hiç uyarmadın mı diye soracaklar.

Ve son solarak dine küfür olayına girmişsiniz ve küfür edenleri örnek göstermişsiniz. Olayı neden şahıslara bağlıyorsunuz? Kişinin yaptığı büyük bir yanlıştır o. Tamamen alakasız bir örnek vermişsiniz. Hadi verdiniz sizinle tartışan şuan dine küfreden insanlar değil, hatırlatırım.

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Ülkede neler ayaklar altına alınmış, din üzerinden sömürü ile hangi cahil kafalar koyun yapılmış kimse bunlara bakmıyorda tango yapan bir kaç insana laflar yağdırılıyor. Güzel Türkiye düşüncesinden ne kadar uzak bir noktada yaşıyoruz, ne zaman bu islam alemi akıllanacak ne zaman birlik olacak. Şurada yorum yapan insalardan tutun, o olayı yerinde kınayan insanlarıda toplayın Allah adına din adına ne yaptıklarını sorun avel avel bakarlar size ama iş birilerinin dini böylesine güzel kendine alet edip kullanmasına geldiğinde herkes hurra yayılır meydana.

Elhamdülillah müslümanım, ama yaşadığım hayat şunu gösterdi ki avazı çıktığı kadar din üzerinden iş yapıp bu milleti kandıran soysuzlardan daha çok korkuacaksın keza bunlar müslümanım diyip tüm yasakları çiğneyen insanlardır, aynı şekilde aynı suçu işleyen adam açık yüreklilikle ben bunu yapıyorum diyorsa ve bunu saklamadan söylüyorsa benim gözümde daha adamdır. Ki bu bir dans bir eğlence unsuruysa, tabi ki dinimizce yasaktır ve olmaması gerekir, bir arkadaşın dostunsa karşısına geçip tatlı bir dille islamı anlatabilir hareketlerinin yanlış olduğunu söyleyebilirsin (AMA) kimse senin dinini yaşamak zorunda değil o yüzden kimse hakaret seviyesinde saçma yorumlar yapmasın keza tango dan önce siz kendinize bakın ben ne yapıyorum bu hayatta diye. Allah hepimizi ıslah eder inş.

Oradaki adamlara veya buradakilere Allah adına ne yaptın diye sordunuz mu veya neler yaptıklarını biliyor musunuz da böyle bir kanıya vardınız?

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Alkol çok mu alakalıydı acaba ? günahlardan bahsediliyor ve bende ufak bir günah örneği gösterdim.

Bunun haricin de Bilimin gizemli yönleri sadece aya insan göndermek değil. Sen hastalandığın zaman aldığın o antibiyotik ilacın oluşumu keşfi, gizem budur. Hastalandığın da oturup dua ettiğin de eğer o hastalığın geçiyor sağlığına kavuşuyorsan bilimden söz etmeyelim. Konusu olduğu zaman söylüyorum ben ateistim, ateist olmam islama yahut diğer dinlere hakaret etmem anlamına gelmez ki etmiyorum. Sadece düşüncemi söylüyorum, ve üstüne basa basa diyorum ki din en iyi ticaret yoludur. Bu ülke din adı altında insanları sömürmeye devam ediyor.

Kuva-i Kafsinkaf

MurekkepHaber MurekkepHaber Bir Kültür-Sanat Portalı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 109 / 61
  • Ticaret 10, (%90)

mhalat adlı üyeden alıntı

Mürekkep Haber isimli kişi, sen ne amaçla bu tarz haberler paylaşıyorsun? İlgi çekmek mi ortalığı karıştırmak mı? zıt fikirli insanları birbirine düşürmek mi?

Mürekkep Haber, kültür sanat içerikli bir haber sitesidir. Sanata dair gelişmeleri objektif bir bakış açısıyla takipçilerimize sunuyoruz. Derdimiz ne birilerini eleştirmek ne yüceltmek ne de belirttiğiniz gibi insanları birbirine düşürmek... Tek amacımız var o da; sanatın hak ettiği yere gelmesi.

İlginiz için teşekkürler.

www.murekkephaber.com

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Alkol çok mu alakalıydı acaba ? günahlardan bahsediliyor ve bende ufak bir günah örneği gösterdim.

Bunun haricin de Bilimin gizemli yönleri sadece aya insan göndermek değil. Sen hastalandığın zaman aldığın o antibiyotik ilacın oluşumu keşfi, gizem budur. Hastalandığın da oturup dua ettiğin de eğer o hastalığın geçiyor sağlığına kavuşuyorsan bilimden söz etmeyelim. Konusu olduğu zaman söylüyorum ben ateistim, ateist olmam islama yahut diğer dinlere hakaret etmem anlamına gelmez ki etmiyorum. Sadece düşüncemi söylüyorum, ve üstüne basa basa diyorum ki din en iyi ticaret yoludur. Bu ülke din adı altında insanları sömürmeye devam ediyor.

İslam ilaç içme dua et demiyor ki, sen yapabildiğini yap Allah'a tevekkül et diyor. Ateistseniz lafım yok, konu dışına yeterince çıktığımız için tartışmamız yersiz olacaktır.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
"İmam osururca cemaat s-car." diye bir laf var ben bayılıyorum buna. Ülke de her şey dört dörtlükte, tangoyu tartışmak kaldı. Tepedekilerin zinadan daha büyük günah işledikleri herkesçe malum. Baş nereye dönerse, ayak oraya gider demişler. Bunlar boş muhabbet. İnsanlara örnek olacak insanları eleştirmeyip, sağda ki solda ki tango yapanı falan eleştirmekten başlarsan, dalga konusu olursun. Her ülke de bu böyledir.

www.hakancolak.com

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)

Alkol örnegimde normallesen ama aslında haram olan şeylerden bahsediyordum.
Ergin erkekler olarak konuya bakip tango yaparken karşı cinsle yakinlasirim oh ne güzel, bunda ne var diye düşünenler var galiba. Sizin ekmeginizle oynamak gibi olmasin ama Eşiniz,kiz kardeşiniz, anneniz tango yapsa hosunuza gider mi? Sanat yapiyorlar dermisiniz. Cagdaslar dermisiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al