wmaraci reklam

Türkiye'de Son Günlerde Yaşanan Şiddet Olayları!

17 Mesajlar 2.761 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Sabah şiddet olayları ile ilgili konu açıldı ancak anlam veremediğim şekilde silindi. Yönetime attığım mesajlardan sadece Utku arkadaşımız geri dönüş yaptı, forum kurallarına bir şekilde aykırı olduğundan silinmiş olabileceğini belirtti ben de konuyu forum kurallarına en uygun şekilde düzenleyerek tekrardan yayına alırsam sanırım ihlal yapmamış olurum. Zira konu çok önemli, tehlikeli ve acil müdahale gerekiyor. Websiteleri aracılığı ile binlerce insana ulaşabilen siz site sahiplerinin bu konuyla ilgili sağ duyulu bir tavır alıp insanları doğru yönlendireceğinizi umuyorum. Bu konu hiçbir şekilde siyasi değildir, toplumsaldır.

Ülkede son iki günde her tarafta şiddet olayları baş göstermekte. Kürt vatandaşlarımız malesef bazı makro milliyetçi gruplar tarafından hedef alınmakta, şiddet baskı ve zulüm görmektedir. 6-7 Eylül olaylarının 60. yıl dönümünde bu tarz nefret eylemlerinin olması bütün toplum için düşündürücü olmalıdır. Toplum olarak aradan geçen 60 senede ne kadar aşama kaydedebildiğimizi mutlak suretle sorgulamalıyız. Geçen gece Hürriyet binasına yapılan saldırıda sarf edilen "Madımak gibi yakacağız" sözleri ülkede kana susamış bir güruhun pusuda beklediğini göstermekte.

Terör protestosu altında yapılan insanlık dışı eylemler ancak terör örgütünün ve ülkede iç savaş, kaos isteyenlerin, bundan çıkar sağlayacak grupların işine yarar.

Bakalım son iki gündür Türkiye'de neler yaşanmış.

BEYPAZARI’NDA KABUS: EVLER KUNDAKLANDI, İNSANLAR DÖVÜLDÜ





Sincan, Keçiören ve Ayaş’ta HDP binalarına saldırılar oldu. Ancak esas ürkütücü olaylar Beypazarı’ndaydı…
Beypazarı'nda saat 17.00 sıralarında Sanayi bölgesinde toplanan grup, araçlar ve yaya olarak konvoy oluşturdu ve ilçe merkezine yöneldi. Yol boyunca sloganlar atan topluluk, çoğu mevsimlik işçi olan Doğu ve Güneydoğulu yurttaşların bulunduğu Zafer Mahallesi'nde evlere ve park halindeki araçlara zarar verdi.
Bazı yurttaşları feci halde döven ve kanlar içinde bırakan gruptakiler zaman zaman polisle de karşı karşıya geldi. Olayların durdurulamaması üzerine ilçeye Ankara'dan Özel Harekat polisleri, Çevik Kuvvet, zırhlı araç ve TOMA'lar takviye olarak sevk edildi. Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Askerlik Şube Başkanı, siyasi partilerin temsilcileri, Kaymakamlıkta toplanarak ‘durum değerlendirmesi’ yaptı. Beypazarı’nda ve özellikle de Zafer Mahallesi’nde gergin bekleyiş sürüyor.

ANTALYA: OTOBÜSLERE SALDIRDILAR



ANTALYA: OTOBÜSLERE SALDIRDILAR
Gazipaşa ilçesinde bir grup, Antalya-Mersin karayolunu trafiğe kapattı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine yolcu taşıyan otobüslerin geçişine izin vermeyen grup, durdurdukları otobüslere Türk Bayrağı astı. Grubun saldırısına uğrayan iki yolcu otobüsünün ise camları kırıldı.
Jandarma ekipleri bir otobüsteki yolcuları tahliye etmek zorunda kaldı. Grup, bu otobüsün camlarını kırıp, lastiğini patlattı. Jandarma korumasına alınan otobüsteki yolcular yaklaşık 1 saat araçtan indirilmedi. Kadın ve çocuklar jandarma nezaretinde otobüsten indirilerek jandarma aracıyla merkeze getirildi.
Grup daha sonra olay yerinden yaklaşık 300 metre uzaklıkta otobüslerin mola verdiği tesislere geldi. Tesislerde duran otobüslerdeki yolcular kalabalığı görünce restorana sığındı. Jandarma restoran girişini kapatırken, içeri giremeyen grubun saldırısı sonucu restoranın camları kırıldı.

MERSİN: ANAMUR'DA ‘PLAKA’, ERDEMLİ’DE ‘DOĞULU’ AVI



Anamur’da yaklaşık 2 bin kişi, durdurdukları doğu plakalı araçların plakalarını söktü. Mersin-Antalya Karayolu Çarıklar Mahallesi kavşağında toplanan grup, lastik yakarak yolu kısmen trafiğe kapattı. Doğu plakalı araçları durduran eylemciler, araçların plakasını söktükten sonra geçişlerine izin verdiler.
Erdemli’ye bağlı Kargıpınar Mahallesi'nde HDP'nin mahalle temsilciliğini ateşe veren bir güruh, mahallede Kürt yurttaşlara ait ev ve iş yerlerine de zarar verdi. Bu gruba pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kayseri'de Doğuya Giden Otobüslere Saldırı!




Şehirlerarası karayoluna çıkan gruplar doğuya giden otobüsleri durdurup İstiklal Marşı okudular. Bazı noktalarda bu otobüsler taşlandı.

Peşmerge kıyafeti giyince dövüldü, giysisi parçalandı, zorla Atatürk büstü öptürüldü!




Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde peşmerge kıyafeti giyip sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı öne sürülen İbrahim Ç., saldırıya uğradı, zorla Atatürk büstü öptürüldükten sonra linç edilmek istendi.

DHA'nın haberine göre, mevsimlik işçi olduğu öğrenilen İbrahim Ç.’nin "Bu kıyafeti giymek bile onurdur" notuyla paylaştığı fotoğraftaki kıyafeti PKK’lıların kıyafetine benzetildi. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak İbrahim Ç.’nin bulunması istendi.

Zorla Atatürk büstü öptürüldü

Saat 11.00 sıralarında Kumluova Mahallesi’nde bir grup tarafından yakalanan İbrahim Ç.’nin elbiseleri parçalandı. Mahalle meydanındaki Atatürk heykeli öptürülen İbrahim Ç. daha sonra öfkeli grup tarafından dövüldü.

Linçten Jandarma kurtardı

Linç edilmek istenen İbrahim Ç., Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Jandarmanın olay yerinden uzaklaştırdığı İbrahim Ç., tedavi için hastaneye götürüldü. İbrahim Ç.’nin Urfa Siverek nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Konya’da 400 Kürt işçi saldırı altında: ‘Çok korkuyoruz’




Türkiye’nin çeşitli yerlerinde dün akşamdan itibaren devam eden Dağlıca saldırısı ‘protestolarına’ bir yenisi de Konya’da eklendi.

Ürgün ilçesindeki TOKİ inşaatında çalışan Kürt işçilerin çavuşu Feyyaz Bozkaya, yaşananları Diken’ anlattı: “Bin kişilik bir grup, akşam saatlerinde sloganlar atarak, hem çalıştığımız, hem de geceleri kaldığımız şantiyeyi bastı. Taş ve sopalarla saldırdılar. Aralarından bazıları molotof kokteyli bile fırlattı. Demir kapıyı kapatıp, kaçtık.”

Kırşehir’de ‘Madımak’ manzaraları: HDP’liye ait kitapevi tekbir sesleriyle ateşe verildi


Kırşehir’de HDP’li Eşref Odabaşı’na ait Gül Kitabevi, tekbir sesleriyle ateşe verildi.



Saldırı sırasında içeride yurttaşların olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Saldırıda yer aldığını belirten bir Twitter kullanıcısı, “Kırşehir de şehitlerimiz için yapılan yürüyüşte, hdp li bir yöneticiye ait kitabevi ateşe verildi..” mesajıyla binanın yakılış videosunu paylaştı.
 

 

wmaraci
reklam

DenizOZTURK DenizOZTURK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek -
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 189 / 158
  • Ticaret 4, (%100)
Çoğu il ve ilçe'de Ülkücülerin kimlik kontrolu yapıp, doğulu vatandaşları linç etmeye girişecek eylemlerinin oldugunun duyumunu alıyoruz. Bu eylemler karşısında umarım sessiz kalınmaz.

Ölen şehitlerin tahliyesini bile doğulu sivil halk yapıyor, ama bir yandan diğer sivillere zırhlı araçlardan ateş açılıyor. Vatandaşlar kafamızı kaldırsak ateş açıyorlar diyor, Ekmek almaya gönderdiğimiz çocuklarımıza ateş açılıyor . Bu şiddet askerleri tahliye eden halka uygulanıyor.

Cizre'de ölen kızçocugunun 2 gündür ailesi tarafından buzdolabında saklandıgını, cenazesini bile kaldıramadıgını bilmiyormusunuz yoksa umursamıyormusunuz?

İnşallah en kısa sürede karşılıklı ateşkes konuşulmaya başlanır, yoksa kayıplarımız duracak gibi değil.

Ölen sivillere ve askerlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun .
hewsel

kişi bu mesajı beğendi.

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Savunduğunuz parti ve partinizin içten içe desteklediği pkk'yı savunan insanların yaptıklarını da gösteren bir konu açmanızı bekliyoruz. Zira polis,asker girmesin diye sokakları kapatmak, molotof, roketatarla karakollara saldırmak, pusu kurmak, yollara bomba döşemek.

Tüm bu olaylar olurken, polis asker ölürken, halk ne yapacak ?
Keşke saldırgan tavır sergilemeseler, keşke yakıp yıkmasalar, ama ne yapsınlar FilmleriTV ?

Onca insan ölüyor, onca insan şehit ediliyor, suçsuz yere aileler oğullarından,, eşler kocalarından oluyorlarken , ne yapsınlar ?

Olaya tek taraflı bakmak yerine, bu olayların başlangıcına da gitmekte fayda var.

Bunca insan bu olayları canları istedi diye yapmıyorlar ki.
pkk denen şerefsiz örgüt insanları öldürüyor.
keza hdp denen parti de Türkiye partisiyiz diye yola çıkıyor ama örgüte erzak götürmekle, onların hakkını savunmakla , terörist leşlerini teslim almakla meşgul.
Ve bunlar yapılırken , bu insanlar millet vekili diye bir şey yapılamıyor.

E bu insanlar bunları görünce ne yapsın FilmleriTV ?
Saldırmasınlar, kırıp dökmesinler, istemiyorum bunu. Ama ne yapsınlar ?

Kan dökülmesi duruyor mu ?
Hdp pkk'yı kınayıp, yeter artık diyor mu ?
Kahrolsun pkk ve terör diye bağırıp sokağa çıkıyor mu hdp ?

Bunlar olurken ne yapsın bu halk ?

Bunları görünce evet, hoş olmayan şeyler yapılıyor haklısın ama ne yapsınlar ?
Öfkeliler, acılılar.
Ne yapsınlar ?
WampiR Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaracı

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
hiçbir algı operasyonu terörizmi yasallaştıramaz.
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

konusal adlı üyeden alıntı

Savunduğunuz parti ve partinizin içten içe desteklediği pkk'yı savunan insanların yaptıklarını da gösteren bir konu açmanızı bekliyoruz. Zira polis,asker girmesin diye sokakları kapatmak, molotof, roketatarla karakollara saldırmak, pusu kurmak, yollara bomba döşemek.

Tüm bu olaylar olurken, polis asker ölürken, halk ne yapacak ?
Keşke saldırgan tavır sergilemeseler, keşke yakıp yıkmasalar, ama ne yapsınlar FilmleriTV ?

Onca insan ölüyor, onca insan şehit ediliyor, suçsuz yere aileler oğullarından,, eşler kocalarından oluyorlarken , ne yapsınlar ?

Olaya tek taraflı bakmak yerine, bu olayların başlangıcına da gitmekte fayda var.

Bunca insan bu olayları canları istedi diye yapmıyorlar ki.
pkk denen şerefsiz örgüt insanları öldürüyor.
keza hdp denen parti de Türkiye partisiyiz diye yola çıkıyor ama örgüte erzak götürmekle, onların hakkını savunmakla , terörist leşlerini teslim almakla meşgul.
Ve bunlar yapılırken , bu insanlar millet vekili diye bir şey yapılamıyor.

E bu insanlar bunları görünce ne yapsın FilmleriTV ?
Saldırmasınlar, kırıp dökmesinler, istemiyorum bunu. Ama ne yapsınlar ?

Kan dökülmesi duruyor mu ?
Hdp pkk'yı kınayıp, yeter artık diyor mu ?
Kahrolsun pkk ve terör diye bağırıp sokağa çıkıyor mu hdp ?

Bunlar olurken ne yapsın bu halk ?

Bunları görünce evet, hoş olmayan şeyler yapılıyor haklısın ama ne yapsınlar ?
Öfkeliler, acılılar.
Ne yapsınlar ?


Ben defalarca demedim mi olaylara tek taraflı bakmayalım bu işin başlangıcına sorunun kökenine inelim diye size diğer konularda. Her neyse bunları geçelim ikimizde sorunun kökenine inmenin gerektiğini biliyoruz.

Şimdi sizin yaklaşımınız "e yapmasınlar ama ne yapsınlar yani" Bu içten içe bu eylemlere destek vermektir. Ne yapsınlar yani yahu olur mu? PKK de ne yapsın o zaman. Böyle bir şey olur mu yahu? İnsanlık nerede? Bu halk masum insanlara baskı, zulüm yapacağına gitsin doğuda asker öldürenden hesap sorsun. Bunu yapacak cesareti, gücü yok ise amaçsız eylemler yaparak en azından terör örgütünün işine yarayacak hareketlerde bulunmasın. Çok mu zor bu?

HDP konusuna girmeyeceğim olay siyasi değil dedim kendimle çelişmeyeyim.

Defalarca okudum acaba başka bir şey dedi de ben mi yanlış anladım ama ne yapsınlar diyorsunuz yahu? Böylesi yakışır mı insanlığa. Ne yapsınlarmış peh.
DenizOZTURK

kişi bu mesajı beğendi.

DenizOZTURK DenizOZTURK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek -
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 189 / 158
  • Ticaret 4, (%100)
konusal

Hakkari ve Van’da PKK tarafından kaçırılan 20 gümrük muhafaza memuru Kuzey Irak’ta serbest bırakılarak İHD, Şırnak Barosu ve HDP heyetine teslim edildi.

Dağlıca saldırısından 24 saat sonra kameralar önüne geçip “özel komando birliklerimiz cenazeleri tahliye etti” dedi, ancak tahliyeyi yapanlar Eski Hakkari Milletvekili Esat Canandır. Asker cenazelerini alarak askeri makamlara teslim etmişler.

( Başbakan özel komando birliğiyle alındıgını söylemişti )

Destek vermek çok yanlış bir tutum . Unutmamak gerekir ki bu ülkede sadece ülkücüler yok, karşı karşıya getirildiğinde ülkenin halini düşünmek bile çok üzücü. Çatışmasızlık sürecinin başlaması gerektiğini tartışmak yerine olayları daha'da derinlemesine yorumlarsak, durdurulacak veya kontrol edilecek seviyeden çıkacaktır yaşananlar
 

 

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
pkk neden şu an saldırıda ?
Şehirdeki yapılanması, meclisteki uzantısı olan hdp milletvekili seçimlerinde kazanmadı mı ?
Kürtleri savunuyoruz , kürtlerin partisiyiz diye yola çıkmadılar mı ?
Peki Kürtler ne istiyor ?
Yani mevcut sistemde Türkler bu memleketten ne alıyorsa Kürtler de aynısını almıyor mu ?
Anayasal haklar kürtlere ayrı türklere ayrı değilse, nedir peki istedikleri ?

Yani hdp'nin varlık amacı ne şuan?
ne istiyor Kürtler için ?

belediye seçimlerinde kazanılan yerler var.
milletvekili seçiminde kazandınız, 3. partisiniz.

hdp başarılı seçim geçirmişken, pkk savaşmasının manası ne peki ?
neden bu savaş hali ?

Sokağa çıkma yasağı koyuyor, teröristler ele geçirilsin diye ona da karşı koyuluyor ?
Belli ki orada pkkya yardım eden bir kısım halk var.
Onlarında ayıklanması için sokağa çıkma yasağı olmuş.
buna neden karşı çıkıyor peki hdp.

Filmleri Tv, çözüm nedir ondan haber ver sen.
pkk hangi şartlarda silahı bırakacak ? Kürtler eskiye göre daha fazla hakka sahiplerken, nedir pkk'nın istediği, ne zaman silah bırakacak onu söyle.
WampiR Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaracı

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Birileri Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek istiyor... Birileri bunlarla besleniyor...
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

cArleone cArleone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web master
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 85 / 59
  • Ticaret 9, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Savunduğunuz parti ve partinizin içten içe desteklediği pkk'yı savunan insanların yaptıklarını da gösteren bir konu açmanızı bekliyoruz. Zira polis,asker girmesin diye sokakları kapatmak, molotof, roketatarla karakollara saldırmak, pusu kurmak, yollara bomba döşemek.

Tüm bu olaylar olurken, polis asker ölürken, halk ne yapacak ?
Keşke saldırgan tavır sergilemeseler, keşke yakıp yıkmasalar, ama ne yapsınlar FilmleriTV ?

Onca insan ölüyor, onca insan şehit ediliyor, suçsuz yere aileler oğullarından,, eşler kocalarından oluyorlarken , ne yapsınlar ?

Olaya tek taraflı bakmak yerine, bu olayların başlangıcına da gitmekte fayda var.

Bunca insan bu olayları canları istedi diye yapmıyorlar ki.
pkk denen şerefsiz örgüt insanları öldürüyor.
keza hdp denen parti de Türkiye partisiyiz diye yola çıkıyor ama örgüte erzak götürmekle, onların hakkını savunmakla , terörist leşlerini teslim almakla meşgul.
Ve bunlar yapılırken , bu insanlar millet vekili diye bir şey yapılamıyor.

E bu insanlar bunları görünce ne yapsın FilmleriTV ?
Saldırmasınlar, kırıp dökmesinler, istemiyorum bunu. Ama ne yapsınlar ?

Kan dökülmesi duruyor mu ?
Hdp pkk'yı kınayıp, yeter artık diyor mu ?
Kahrolsun pkk ve terör diye bağırıp sokağa çıkıyor mu hdp ?

Bunlar olurken ne yapsın bu halk ?

Bunları görünce evet, hoş olmayan şeyler yapılıyor haklısın ama ne yapsınlar ?
Öfkeliler, acılılar.
Ne yapsınlar ?

hiç bir şey yapmamaları bu yaptıklarından daha iyidir.batıda yaşayan kürtlerin çoğu baskı ve terör yüzünden kaçanlar.amacı iç savaş çıkarmak isteyen pkk'ların ekmeğine yağ sürüyorlar.provokatif eylemlerden kaçınmak lazım.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

www.ustaderslik.com

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)

DenizÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

konusal

Hakkari ve Van’da PKK tarafından kaçırılan 20 gümrük muhafaza memuru Kuzey Irak’ta serbest bırakılarak İHD, Şırnak Barosu ve HDP heyetine teslim edildi.

Dağlıca saldırısından 24 saat sonra kameralar önüne geçip “özel komando birliklerimiz cenazeleri tahliye etti” dedi, ancak tahliyeyi yapanlar Eski Hakkari Milletvekili Esat Canandır. Asker cenazelerini alarak askeri makamlara teslim etmişler.

( Başbakan özel komando birliğiyle alındıgını söylemişti )

Destek vermek çok yanlış bir tutum . Unutmamak gerekir ki bu ülkede sadece ülkücüler yok, karşı karşıya getirildiğinde ülkenin halini düşünmek bile çok üzücü. Çatışmasızlık sürecinin başlaması gerektiğini tartışmak yerine olayları daha'da derinlemesine yorumlarsak, durdurulacak veya kontrol edilecek seviyeden çıkacaktır yaşananlar


Deniz, başbakanı savunmuyorum.
eğer denilen doğruysa onu da bir ihtimal güvenlik güçlerine moral vermesi için demiştir. ha doğru yaptı demiyorum asla.

İnan, ülkücülerin yaptıklarının hiç birini savunmam. aşırı milliyetçileri sevmem, daha doğrusu "aşırı" olan bir şeyi sevmem. ne kürt milliyetçisini, ne türk milliyetçisini. asarım keserimle olacak iş değil bu.

memlekette eğer hdp bir şeyleri kazanmış , kendini ispat etmişse seçimlerde bunun gereğini yapmasını beklerim. Türkiye partisiyse, ölen insanların hepsi için acısını paylaşırken bir yandan da pkkya lanet yağdırsın ki, helal olsun diyeyim onlara. böyle olmayınca ben nasıl güveneyim hdp'ye, nasıl güveneyim dediklerine.

Ek Olarak:

cArleone adlı üyeden alıntı

hiç bir şey yapmamaları bu yaptıklarından daha iyidir.batıda yaşayan kürtlerin çoğu baskı ve terör yüzünden kaçanlar.amacı iç savaş çıkarmak isteyen pkk'ların ekmeğine yağ sürüyorlar.provokatif eylemlerden kaçınmak lazım.


İlk mesajımda zaten söyledim cArleone, keşke saldırıları hiç yapmasalar.
WampiR Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaracı
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al