konusal adlı üyeden alıntı

Savunduğunuz parti ve partinizin içten içe desteklediği pkk'yı savunan insanların yaptıklarını da gösteren bir konu açmanızı bekliyoruz. Zira polis,asker girmesin diye sokakları kapatmak, molotof, roketatarla karakollara saldırmak, pusu kurmak, yollara bomba döşemek.

Tüm bu olaylar olurken, polis asker ölürken, halk ne yapacak ?
Keşke saldırgan tavır sergilemeseler, keşke yakıp yıkmasalar, ama ne yapsınlar FilmleriTV ?

Onca insan ölüyor, onca insan şehit ediliyor, suçsuz yere aileler oğullarından,, eşler kocalarından oluyorlarken , ne yapsınlar ?

Olaya tek taraflı bakmak yerine, bu olayların başlangıcına da gitmekte fayda var.

Bunca insan bu olayları canları istedi diye yapmıyorlar ki.
pkk denen şerefsiz örgüt insanları öldürüyor.
keza hdp denen parti de Türkiye partisiyiz diye yola çıkıyor ama örgüte erzak götürmekle, onların hakkını savunmakla , terörist leşlerini teslim almakla meşgul.
Ve bunlar yapılırken , bu insanlar millet vekili diye bir şey yapılamıyor.

E bu insanlar bunları görünce ne yapsın FilmleriTV ?
Saldırmasınlar, kırıp dökmesinler, istemiyorum bunu. Ama ne yapsınlar ?

Kan dökülmesi duruyor mu ?
Hdp pkk'yı kınayıp, yeter artık diyor mu ?
Kahrolsun pkk ve terör diye bağırıp sokağa çıkıyor mu hdp ?

Bunlar olurken ne yapsın bu halk ?

Bunları görünce evet, hoş olmayan şeyler yapılıyor haklısın ama ne yapsınlar ?
Öfkeliler, acılılar.
Ne yapsınlar ?

Ben defalarca demedim mi olaylara tek taraflı bakmayalım bu işin başlangıcına sorunun kökenine inelim diye size diğer konularda. Her neyse bunları geçelim ikimizde sorunun kökenine inmenin gerektiğini biliyoruz.

Şimdi sizin yaklaşımınız "e yapmasınlar ama ne yapsınlar yani" Bu içten içe bu eylemlere destek vermektir. Ne yapsınlar yani yahu olur mu? PKK de ne yapsın o zaman. Böyle bir şey olur mu yahu? İnsanlık nerede? Bu halk masum insanlara baskı, zulüm yapacağına gitsin doğuda asker öldürenden hesap sorsun. Bunu yapacak cesareti, gücü yok ise amaçsız eylemler yaparak en azından terör örgütünün işine yarayacak hareketlerde bulunmasın. Çok mu zor bu?

HDP konusuna girmeyeceğim olay siyasi değil dedim kendimle çelişmeyeyim.

Defalarca okudum acaba başka bir şey dedi de ben mi yanlış anladım ama ne yapsınlar diyorsunuz yahu? Böylesi yakışır mı insanlığa. Ne yapsınlarmış peh.