DenizÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

konusal

Hakkari ve Van’da PKK tarafından kaçırılan 20 gümrük muhafaza memuru Kuzey Irak’ta serbest bırakılarak İHD, Şırnak Barosu ve HDP heyetine teslim edildi.

Dağlıca saldırısından 24 saat sonra kameralar önüne geçip “özel komando birliklerimiz cenazeleri tahliye etti” dedi, ancak tahliyeyi yapanlar Eski Hakkari Milletvekili Esat Canandır. Asker cenazelerini alarak askeri makamlara teslim etmişler.

( Başbakan özel komando birliğiyle alındıgını söylemişti )

Destek vermek çok yanlış bir tutum . Unutmamak gerekir ki bu ülkede sadece ülkücüler yok, karşı karşıya getirildiğinde ülkenin halini düşünmek bile çok üzücü. Çatışmasızlık sürecinin başlaması gerektiğini tartışmak yerine olayları daha'da derinlemesine yorumlarsak, durdurulacak veya kontrol edilecek seviyeden çıkacaktır yaşananlar

Deniz, başbakanı savunmuyorum.
eğer denilen doğruysa onu da bir ihtimal güvenlik güçlerine moral vermesi için demiştir. ha doğru yaptı demiyorum asla.

İnan, ülkücülerin yaptıklarının hiç birini savunmam. aşırı milliyetçileri sevmem, daha doğrusu "aşırı" olan bir şeyi sevmem. ne kürt milliyetçisini, ne türk milliyetçisini. asarım keserimle olacak iş değil bu.

memlekette eğer hdp bir şeyleri kazanmış , kendini ispat etmişse seçimlerde bunun gereğini yapmasını beklerim. Türkiye partisiyse, ölen insanların hepsi için acısını paylaşırken bir yandan da pkkya lanet yağdırsın ki, helal olsun diyeyim onlara. böyle olmayınca ben nasıl güveneyim hdp'ye, nasıl güveneyim dediklerine.

Ek Olarak:

cArleone adlı üyeden alıntı

hiç bir şey yapmamaları bu yaptıklarından daha iyidir.batıda yaşayan kürtlerin çoğu baskı ve terör yüzünden kaçanlar.amacı iç savaş çıkarmak isteyen pkk'ların ekmeğine yağ sürüyorlar.provokatif eylemlerden kaçınmak lazım.

İlk mesajımda zaten söyledim cArleone, keşke saldırıları hiç yapmasalar.