zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar büyük bir sosyal ağ paylaşımı olan twitter ülkemiz Türkiye için erişim engellenmiştir. Bunun için change.org'dan anket yapılsa buradaki anket bir işe yarar mı bilgili arkadaşlarımız varsa anketi başlatsın imzalatalım. Biliyoruzki buradaki anketlerle bir çok sorunlar çözülmüştür.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başbakanlığa mail atalım bence mail sistemleri offline duruma gelsin o zaman belki açarlar. Sanırım çok iyi bir rüya gibi geldi. :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adam kafasına esip twitter i kapattırıyor imza kampanyası başlatsak ne olacak.Ülkede demokrasi mi kaldı
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam birincisi ben türkiyede yaşamıyorum. bir kişinin yaptığını 100 kişiye yüklemekten kastınız nedir hocam? taksim olayını unutmuşsunuz sanırım. bulunduğum ülkede taksim olayından 2 hafta sonra buradada millet sokaklara döküldü ama türkiyedeki gibi yakıp yıkmadılar hocam etrafı. olayı sadece çekmek istediğiniz yöne çekerseniz elbetteki o boyuttanda öyledir. eğer demokrasi istiyorsan demokratik davranacaksın. açıkcası türk halkı bunu haketmiyor. ben öyle düşünüyorum. RTE karşıtıyım diyorsan o ayrı konu karşıt olabilirsin ama bu demek değil ana bacı sövesin. karşıtsan arkadaş gider sandıkta demokratik olursun. türkiye bu bilinci sindirene kadar interneti bile haketmiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben artık size birşey demiyorum. sizin bakış açınızı ben anladım. endişelenmeyin hak yerini bulacaktır. bu güne kadar hakkı yenilenler bu günden sonra AYDINLIKTADIR.
1 kişi bu mesajı beğendi.
favoridus.com