hocam birincisi ben türkiyede yaşamıyorum. bir kişinin yaptığını 100 kişiye yüklemekten kastınız nedir hocam? taksim olayını unutmuşsunuz sanırım. bulunduğum ülkede taksim olayından 2 hafta sonra buradada millet sokaklara döküldü ama türkiyedeki gibi yakıp yıkmadılar hocam etrafı. olayı sadece çekmek istediğiniz yöne çekerseniz elbetteki o boyuttanda öyledir. eğer demokrasi istiyorsan demokratik davranacaksın. açıkcası türk halkı bunu haketmiyor. ben öyle düşünüyorum. RTE karşıtıyım diyorsan o ayrı konu karşıt olabilirsin ama bu demek değil ana bacı sövesin. karşıtsan arkadaş gider sandıkta demokratik olursun. türkiye bu bilinci sindirene kadar interneti bile haketmiyor.
Olayı siyasi bir boyuta taşıyorsunuz ama bakın işte taksim olayı dediğiniz gezi olayları sırasında bende İzmir'de destek verdim ama hiç bir şey yakıp yıkmadım sizin dediğiniz gibi olayı nereye çekerseniz oraya gider bir kişinin yaptığını 100 kişiye yüklemekten kastım buydu provokasyon yapanların yaptıklarını siz halka yükleyemezsiniz yani bir polis ölsün bunu halk yaptı bu insanlar yaptı geziciler yaptı denilsin. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Benim inandığım şeylere ,dinime ,ırkıma ,ayrımcılık yapma Atatürk'e Silah arkadaşlarına hakaret edebilecek cesareti kendilerinde nasıl buluyorlar. Türkiye'de siz ne olduğunu bilmiyorsunuz bence. Ülkeyi bölmek ve ayrımcılık yapmaktan hapse girmiş ve siyasi kariyeri bitmiş olan bir kişi bu ülkede başbakanlık yapıyor. Bu demokratik bir olgumu sizce. Türkiye'de iş sandıkta değil güç ve parada bitiyor onun için sandıkta demokrasi falan olmuyor.