lostyazilim
tr.link

Vatan'ın sağ olsun ama Milletimizin işi rast gelsin mi?

28 Mesajlar 3.599 Okunma
lstbozum
tr.link

Fenty Fenty Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 65 / 60
  • Ticaret 4, (%100)
webisyo peki çözüm ne olabilir? Hala ne mutlu TÜRK'üm diyelim mi? veya bu kazık atan insanlar Türk kelimesini ağzına almayı hak ediyor mu? Veya Türkcülüğü prim olarak kullanıp kazık atanlara ne diyelim? söylenecek çok şey var.

wmaraci
reklam

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)
ticaret bu pazar bu istediğinden alışveriş yap ama unutma senin milletini bu duruma düşüren sebepleri araştırman gerekiyor.

Kendi ürettiğin fındığı bile pahalı yiyorsun kardeşim boş ver ayakkabıyı :)

• Üyelik 09.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 65 / 60
  • Ticaret 4, (%100)
Siberdanışmanlık

İstediğinden yap istemediğinden yap diyorsun o zaman ülkeyi terk etmek lazım? Çünkü içten içe sömürülüyoruz. Ben sürekli yabancılardan alışveriş yapacağıma göç ederim daha iyi.

Ülkece övündüğümüz sözde Müslüman olduğumuz konular var. Örnek olarak açıklamak gerekirse sırf komşuluk ilişkisi Türk halkı için vb. gibi konular için Türkiye 'de oturarak bu şekilde çok çalışıp emeğimizin karşılığını almamamız falan..

Bu duruma düşmemizin sebebi veya sebebiyeti beni ilgilendirmiyor. Sonuçta insanların ellerinde olan bir şey. İşletme sahibi ister ucuzdan satar ister pahalıdan o konuya da karışamazsın.

Yani çözüm nedir konuya sağlam bir kaşe basacak birisi yok mu ne yapılmalı? Hala siyasetçilerin eline mi bakacağız yok asgari ücret yok o yok bu..
tek sıkıntımız onlarda değil zaten.

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)
Ben fındık üreticisiyim zamanında torkuya verdiğimiz mahsulden dönüş ne oldu biliyormusunuz koca bir kazık :D

Kendin piişir kendin ye kardeşim yabancıdan aldığın sürece daha kötü sonuçlar ortaya çıkar, hiç bir yabancı bu topraktan çıkmak istemez.

ülkeyi terk etme mevzusuna gelirsek türk olduğun için seni kabul etmeleri zor.
Fenty

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

webisyo webisyo Merhaba, ben Ali :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 851
  • Beğeniler 801 / 328
  • Ticaret 16, (%100)

Fenty adlı üyeden alıntı

webisyo peki çözüm ne olabilir? Hala ne mutlu TÜRK'üm diyelim mi? veya bu kazık atan insanlar Türk kelimesini ağzına almayı hak ediyor mu? Veya Türkcülüğü prim olarak kullanıp kazık atanlara ne diyelim? söylenecek çok şey var.

Bu sorunun çözümünü bulabilecek kapasitede olduğumu düşünmüyorum. Bunun dışında bu konuya çözüm bulması gereken kişinin de ben (halk) olduğumu düşünmüyorum :(

Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Seneye almanyaya gidiyorum. Orada temizlikçi olarak çalışan bir akrabam var. Burada 5 yildizli otelde tatil yapıyor. Kendi ülkemde ben pansiyonda kalamıyorum.

Yunanistana gitsem tatil daha ucuza geliyor. Bilgisayar parcası alacağim bir ekran karti 5 6 bin TL. Amazondan söylüyorum 2.9bin TLye geliyor. Vergisi kargosu her şey dahil. Yani yaşadığımız hayat değil. 2 yaka bir araya gelmiyor zaten. Birde bu fahiş fiyatlar insanı iyiden iyiye ülkeden sogutuyor.

Ekonomik kriz var bu yadsınamaz bir gerçek. Fakat misal dolar 4.80den 4.85e çıkıyor ve ithalatçi firmalar 4.80den ürün almasina rağmen hemen daha fazla kâr elde etmek adına satış kurunu 4.85e çekiyor. Dolar 4.80 altına inse misal 4.75 olsa kuru düşürmüyor ama 4.80de sabit tutuyor. Yani ne koparırsam kârdır düşuncesi hakim.

Ha ben seneye Almanyaya gidiyorum. Daha rahat bir yaşam süreceğim vs.. vs.. lakin gidemeyenler ne yapacak? Çekilecek çile değil.
Emirhanc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 65 / 60
  • Ticaret 4, (%100)
Backlinkcigeldi çok çalışan ve emeğinin karşılığını alamayan bir milletiz ve bunu kendi ellerimizle yapıyoruz kısacası.

Ne derler: Zaman kötü, kolla ....

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
Ülkede 1 sorun yokki arkadaş nereye baksan sorun hangisini çözeceksin? Biz bunlarla ugrasiyoruz diğer ülkeler sorun kalmadı diye meclis kapatiyor mesela İsviçre'de adamlar artık öyle bir düzen kurmuski sorun kalmadı diye meclisi kapatıyorlar üstelik meclis üyelerinin maasinida kesip kâr elde ediyorlar haber: https://www.google.com.tr/amp/m.internethaber.com/amp/tartisacak-gundem-yok-o-ulkede-meclis-yine-toplanamadi-1854521h.htm

WmOptimize WmOptimize Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebProgramlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 151 / 174
  • Ticaret 3, (%100)
Adidas'a gidiyorum adam 300'e 500'e ayakkabı satıyor. Gidiyorum Flo'ya 60'a 100'e Kinetix ayakkabı alıyorum. Adidas kazıkçı kardeşim :) Aynı ürünü mü bu fiyata alıyorum ? hayır

Ama benzer kalitede alıyorum.

Şimdi bu örnek makarasına verildi. Konuya gelecek olursak küçük esnafımızda fiyatı yüksek tutmak gelenek haline gelmiş. Peki neden ? Çünkü müşteri olarak bizler pazarlıkta işi çok abartıyoruz. Eee adamda normal olarak fiyatı ilk olarak yüksek söylüyor.

Ama sen büyük bir yerli mağaza ile ithal mağazayı karşılaştırdığın zaman bizimkilerin fiyatlarındaki normalliği görürsün.

Küçük esnafta bu durum kaçınılmaz oluyor. Ayrıca işin içerisine de bir çok teferruat oluyor. Adam sürümden mi kazanıyor ? Mağaza meydanda mı, köşede mi ?

Milletimiz ne kadar pazarlıkçıysa esnafımızda o kadar kazıkçı :)
Not: pazarlık mutlaka yapılması taraftarıyım abartmamak kaydıyla :)

Hocam siz pazarlık istemişsiniz ancak satıcı yapmamış. Hele bide 65'ten satılanı 150'ye. Ya bu esnafımız müthiş kazıkçılardan ya da diğer ürün müthiş çakmacılardan. Ama bunu tüm esnafa yıkmak ayıp olur. Hele bide "gelde vatan sağ olsun de" diyip işi komple vatana millete yıkmak abes olur. Size tavsiyem bilinen mağazaların satış yerlerinden alın Flo gibi.

Vatan Millet Sağ Olsun, Düşmanlar Kahrolsun.

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Bayramlarda indirim yapacaklarına bindirim yapıyorlar olayın özeti budur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al