lostyazilim
tr.link

Whatsapp Durumuna Neden Meyve İsmi Yazılıyor?

26 Mesajlar 19.628 Okunma
lstbozum
tr.link

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

isousluer adlı üyeden alıntı

Meme kanserine dikkat çekmek için neden ilişki durumu meyve isimleriyle yazılır? Hatta neden ilişki durumu yazılır? Erken teşhis hayat kurtarır demek varken insanın bekar veya evli olmasını öğrenmek neden gerekli anlam veremedim.

Bu şekilde herkes merak ederde araştırır diye olmasın?
Erken teşhisin önemli olduğunu kavramak gerekiyor ya hani bu konuda?

Ek Olarak:

nispet adlı üyeden alıntı

Açıkçası bende arkadaşlar gibi olumlu düşünmüyorum. Arkadaşında bahsettiği gibi meme kanserine dikkat çekmek için insan neden ilişki durumunu belirtir.

Çünkü bu şekilde büyük ilgi çekileceği biliniyor ve bu da herkese ulaşmayı sağlıyor.

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Bu şekilde herkes merak ederde araştırır diye olmasın?
Erken teşhisin önemli olduğunu kavramak gerekiyor ya hani bu konuda?

İşte ne alakası var insanın medeni durumu ile meme kanserinin? Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır diyerek verilmek istenen asıl mesajı verin.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

Ben de ondan bahsediyorum hocam. Olayın temeline olumsuz bakmıyoruz, çok da doğru bir şey erken teşhis mesajının verilmesi. Ama bunu ilişki durumlarını yazarak mesaj vermek tamamen saçmalık ve alakasız bir şey.

Ben bu konuyu okumadan önce listemdeki meyvelerin ne anlama geldiğini bilmiyordum, hatta araştırma gereği dahi duymadım. Ama o meyveleri koymak yerine meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır yazılsa asıl verilmek istenen mesaj söylenmiş olacak.

Hocam saçmalık ve alakasız diyorsunuz fakat başka hangi yolla bu kadar büyük bir tepki verilmesi sağlanabilirdi ki? Bence çok akıllaca bir eylem bu.

Meme kanserinde erken teşhis önemli diye tüm insanların durum atacaklarını sanmıyorum ama mesele ilişki olunca herkes durumunu meyvelerle değiştirdi. Bu da araştırılmasına sebep oldu.

Araştırmaları demek öğrenmeleri demek :)

Ek Olarak:

İşte ne alakası var insanın medeni durumu ile meme kanserinin? Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır diyerek verilmek istenen asıl mesajı verin.

Çünkü bu sosyolojik bir şey. İnsanlar ilişki durumlarını bir yolla belirtmeyi istiyorlar. İnsan psikolojisi buna elverişli. Bu yüzden bu yöntem kullanılıyor olabilir mi?

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Hocam saçmalık ve alakasız diyorsunuz fakat başka hangi yolla bu kadar büyük bir tepki verilmesi sağlanabilirdi ki? Bence çok akıllaca bir eylem bu.

Meme kanserinde erken teşhis önemli diye tüm insanların durum atacaklarını sanmıyorum ama mesele ilişki olunca herkes durumunu meyvelerle değiştirdi. Bu da araştırılmasına sebep oldu.

Araştırmaları demek öğrenmeleri demek :)

O zaman ortada büyük bir sorun var demektir. Amaç meme kanseri değil medeni durumu bekar olan insanları avlama sanatına dönüşür. (Ki internet ortamındaki tepkilere göre de böyle olduğu açıkça belli.)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

O zaman ortada büyük bir sorun var demektir. Amaç meme kanseri değil medeni durumu bekar olan insanları avlama sanatına dönüşür. (Ki internet ortamındaki tepkilere göre de böyle olduğu açıkça belli.)

Hayır. O tepkileri verenler zaten meselenin özüne inmek istemeyenler. Her zaman bir şeyler yanlış yöne çekilir, hemde her zaman. Bu tarih boyunca da böyle olmuştur.

Einstein atomu parçadı fakat atom bombası yapılsın diye değil mesela? Olumlu ve olumsuz olarak bakabiliriz olayın özüne.

Önemli olan olumsuz olan olumlu olan şeyi bastırıyor mu? Bence bastırmıyor. Çünkü ne kadar insan meme kanserinde erken teşhisin önemli olduğunun bilincine varırsa o kadar insan bu meretten fazla sıkıntı çekmeden kurtulur.

O sanata dönüştürmek isteyenlerde bırakın dönüştürsünler hocam. O meyve isimlerinin meme kanseri amacıyla koyulduğu bilinecek sonuçta.

Medya bangır bangır bağıracak meme kanserinde erken teşhis diye. Önemli olan bu. İnsanlar aralarında konuşacaklar mesela.

Yani bunun medeni durumla yapılması bence daha iyi çünkü bu şekilde herkese ulaşılabiliyor. Ben olumlu tarafından bakıyorum.

Beni ilgilendiren o kadın avlama sanatına dahil olan kesim değil. Kaç kişinin kurtulabileceği. Kaç kişinin bilinçleneceği...

UmitOzgen UmitOzgen TruvArtz | Graphicer Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 25 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
ben bu olayı açıkçası doğru ve yerinde buluyorum aynı ALS hastalığına dikkat çekmek için kafalarından aşağı buzlu su dökmeleri gibi yapılan eylem ne kadar absürt ve dikkat çekici olursa insanlarda nedenini daha çok araştırıyorlar.
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

TruvArtz Design Labs. | be.net/truvartz

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

UmitOzgen adlı üyeden alıntı

ben bu olayı açıkçası doğru ve yerinde buluyorum aynı ALS hastalığına dikkat çekmek için kafalarından aşağı buzlu su dökmeleri gibi yapılan eylem ne kadar absürt ve dikkat çekici olursa insanlarda nedenini daha çok araştırıyorlar.

Çok güzel düşünüyorsunuz, herkes böyle düşünmeli bence.

NovaMan NovaMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)
muz evli olmamış bence :)

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Bende merak ediyordum. İlginçmiş :D
Bi arada kadınlar sudyenlerinin rengini yazıyorlardı.

Hook Hook Yazmayı seviyorum Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 4, (%100)
Ben patlıcan yazdım baya tepki aldım yalnız :(

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al