lostyazilim

amerika ya da avrupa lokasyonlu hosting almak

29 Mesajlar 8.140 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

fanofdidier fanofdidier Makale üreticisi Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Yabancı dilde siteyse yabancı lokasyonlu sunucu veya hosting alman yararına olur. Amerikaya hitap edecek bir siteyse ameriakdan al. Ama amerikanın hostları çok iyi olmuyor. Tavsiyem avrupa olacaktır. Fransa veya Hollanda.

Anladım hocam haklısınız.
Peki genel olarak bir soru sorayım
Hangi firmadan almalıyım ?

Ek Olarak:

KingStar adlı üyeden alıntı

Hiç bir şey olmaz. TR alırsan daha iyi olur bence. Mesela hollanda wareze falan izin veriyor diye dedim. Tr'de sadece warez izni yok.

Anladım hocam warezle bir ilgisi olmayacak sitenin ama hollandayı tercih edebilirim

wmaraci
reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

fanofdidier adlı üyeden alıntı

Anladım hocam haklısınız.
Peki genel olarak bir soru sorayım
Hangi firmadan almalıyım ?

Godaddy pahalı olsada ilk yıl indirimle alabilirsin. Ama godaddy host konusunda hakikatende çok iyi değil. Yani bazı sorunlar oluyor. Mesela ioncube gerek oluyor kurun diyorsun döküman veriyor php.ini ye ekle diyor. Veya benzeri işlemler.

Hostgatorda iyi ama pahalı yinede. Bu kadar laftan sonra yinede godaddydan alabilirsin sorun çıkmaz inş. Zaten domaininde orada. Sorunun olursa her türlü yardımcı olurum.
fanofdidier

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Godaddy pahalı olsada ilk yıl indirimle alabilirsin. Ama godaddy host konusunda hakikatende çok iyi değil. Yani bazı sorunlar oluyor. Mesela ioncube gerek oluyor kurun diyorsun döküman veriyor php.ini ye ekle diyor. Veya benzeri işlemler.

Hostgatorda iyi ama pahalı yinede. Bu kadar laftan sonra yinede godaddydan alabilirsin sorun çıkmaz inş. Zaten domaininde orada. Sorunun olursa her türlü yardımcı olurum.

Öneri ve yardım teklifiniz için teşekkürler. Biraz araştırdıktan sonra doğru kararı vereceğim inşallah.

Başka önerisi olan var mı ?

chaosen chaosen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
GoDaddy den alışveriş sepetime bir .com domaini attım, ödeme sayfasına gittim ve ekran görüntüsü aldım. Sizin nasıl kandırdıklarını görüyor musunuz? Her yerde 20 Tl standart fiyatı olan domaini aslında size hiç indirim yapmadan indirim yapmis gibi satiyorlar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)

chaosen adlı üyeden alıntı

GoDaddy den alışveriş sepetime bir .com domaini attım, ödeme sayfasına gittim ve ekran görüntüsü aldım. Sizin nasıl kandırdıklarını görüyor musunuz? Her yerde 20 Tl standart fiyatı olan domaini aslında size hiç indirim yapmadan indirim yapmis gibi satiyorlar.

haklısınız bu işlerde yeni olduğum için ucuza gördüm hemen aldım domaini. Galiba host için farklı firma bulmam gerekecek

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Hostunuzu GoDaddy^den almanız gerekmiyor. Mesela ben size benim firma tercihlerimi vereyim.

Shared hosting: hawkhost
VPS: Digital Ocean

Siz yeni bir sayfa acacaginiz için shared hosting almanız yeterli... Hawkhost hakkında araştırma yapın. Shared konusunda dünyada herkesin övgüsünü kazanmış A kalite bir firmadır.

Hawkhost 1 yıllık öderseniz sadece ilk yıla özgü yüzde 40 indirim yapıyor. 23 dolar yıllık ödüyorsunuz. Eder 50 TL civarı... Godaddy 79 liralık önerisini ve Hawkhostun 3.95 lik paketini karşılaştırın...

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

GoDaddy promo kodlar tuzaktır, dikkat edin. Şu an 6 TL ye com satıyorlar. Ama en az 2 yıllık alacaksın diyor... Ödemeye gidiyorsun.. 1. yıl 6 TL, 2. yıl 34 TL den 40 TL fatura çıkarıyor. Bu kampanyadan önce 20 TL ye com satıyordu. İsimtescil .com fiyatı 18 TL, namecheap'te . com fiyatı 20 TL... GoDaddy çaktırmadan 34 TL ye kilitleyecek...Yani adamı enayi yerine koyuyor. Ayrıca yenileme ücretleri geldiğinde GoDaddy'ye bulaştığınza bin pişman olabilirsiniz.

Godaddy promo code la alışveriş sepetine gelince evet 6 yıl domain tercihi geliyor ama siz onu bir yıla indirebiliyorsunuz, bence tuzak filan değil, ben 2 liraya domain aldım godaddyden bir sürü bunun neresi tuzak.

Ek Olarak:

1 yıla düşürebiliyorsunuz hocam onu ve 1 yıllık domaini kodla indirimle alabiliyorsunuz.

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

baranos adlı üyeden alıntı

Godaddy promo code la alışveriş sepetine gelince evet 6 yıl domain tercihi geliyor ama siz onu bir yıla indirebiliyorsunuz, bence tuzak filan değil, ben 2 liraya domain aldım godaddyden bir sürü bunun neresi tuzak.

Ek Olarak:

1 yıla düşürebiliyorsunuz hocam onu ve 1 yıllık domaini kodla indirimle alabiliyorsunuz.

Evet, onu da 2. bir kampanya gibi lanse diyorlar...1 yıla düşürünce indirimli fiyatı 20 TL oluyor. Yani yine aynı kapıya çıkıyor, senelik 20 Tl ye .com domain alıyorsunuz.. Eğer .com domainin dünyanın her tarafında 20 Tl ccivarı olduğunu bilmiyorsanız indirim yaptıklarını sanıyorsunuz.. Herkes GoDaddy yollarından geçmiştir, en iyi tecrübe insanın kendi tecrübesidir, o yüzden deneye yanıla siz de göreceksiniz :)

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Evet, onu da 2. bir kampanya gibi lanse diyorlar...1 yıla düşürünce indirimli fiyatı 20 TL oluyor. Yani yine aynı kapıya çıkıyor, senelik 20 Tl ye .com domain alıyorsunuz.. Eğer .com domainin dünyanın her tarafında 20 Tl ccivarı olduğunu bilmiyorsanız indirim yaptıklarını sanıyorsunuz.. Herkes GoDaddy yollarından geçmiştir, en iyi tecrübe insanın kendi tecrübesidir, o yüzden deneye yanıla siz de göreceksiniz :)

Hocam, ben 2 tl ye alıyorum kuponla diyorum siz 20 tlye çıkar öğreneceksiniz diyorsunuz ben birsürü domain aldım godaddy'Den de başka firmalardan da en ucuz godaddy den alıyorum en fazla 5tlden aldım .com.net li domaini godaddy den ne 20tl si.

• Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
arkadaşlar bana 30 40ya liraya hosting önerecek kimse yok mu :D

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al