GoDaddy promo kodlar tuzaktır, dikkat edin. Şu an 6 TL ye com satıyorlar. Ama en az 2 yıllık alacaksın diyor... Ödemeye gidiyorsun.. 1. yıl 6 TL, 2. yıl 34 TL den 40 TL fatura çıkarıyor. Bu kampanyadan önce 20 TL ye com satıyordu. İsimtescil .com fiyatı 18 TL, namecheap'te . com fiyatı 20 TL... GoDaddy çaktırmadan 34 TL ye kilitleyecek...Yani adamı enayi yerine koyuyor. Ayrıca yenileme ücretleri geldiğinde GoDaddy'ye bulaştığınza bin pişman olabilirsiniz.
Godaddy promo code la alışveriş sepetine gelince evet 6 yıl domain tercihi geliyor ama siz onu bir yıla indirebiliyorsunuz, bence tuzak filan değil, ben 2 liraya domain aldım godaddyden bir sürü bunun neresi tuzak.
Ek Olarak:
GoDaddy den alışveriş sepetime bir .com domaini attım, ödeme sayfasına gittim ve ekran görüntüsü aldım. Sizin nasıl kandırdıklarını görüyor musunuz? Her yerde 20 Tl standart fiyatı olan domaini aslında size hiç indirim yapmadan indirim yapmis gibi satiyorlar.
1 yıla düşürebiliyorsunuz hocam onu ve 1 yıllık domaini kodla indirimle alabiliyorsunuz.