-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
diyoruz da bir türk çıksa yazsa bir panel diye de hangimiz kullanıcaz nasıl güvenicez hadi bizim 3 5 tane sitemiz var türk firmalarının binlerce müşterisi var
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Hosting firmaları tek tek DirectAdmin e geçiş yapacaklardır. Buna bizde dahiliz. Ancak kendi vps, vds gibi sunucusu olanlar veya sanal sunucu altında barınmak isteyenler elbette Cyberpanel gibi, vestacp gibi, centos web panel gibi alternatiflere yönelebilirler.
İyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Directadmin paneline cpanel skin giydirmek mumkun mu acaba
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ISP
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Söz konusu fahiş fiyat artışını ilk duyduğumuzda şok olduk. Veridyen olarak bizim lisans mâliyetlerimizi ortalama %750 civarında artırmış durumda. Yurtdışında %1500+ mâliyet artışına maruz kalan firmalar var. Bizlerde bu konu hakkında çalışma yürütüyoruz. Şu an herşey düşünce ve plan program aşamasında. Yakın bir süreçte duyurusunu gerçekleştireceğiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben sunucu alıyorum yanında plesk aylık 1tl diyor ilk satın alırken 1tl ödüyorum sonraki aylar para istemiyor yani 1tlye almış oluyorum. Bazılarıda sunucu yanında ücretsiz veriyor. Plesk sitesine baktım 41 dolara sınırsız domain ekleme var.. bunu almayıp neden cpanel alıyor ki millet? Bazı hostinglerimdede cpanel var arada bi fark göremedim 2 gün kullanmayla buna alıştım şimdi cpanelden daha güzel bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
2 sunucu himzeti bunları plesk panele taşıyoruz yani bu saaten sonra kusura bakmayın desede cpanel oturur kendi kullanır sanırım uyanıklık bakalım ne kazandıracak firmaya yenilemelerde zaten durumun farkına varacaklar bırakın yeni lisans satmayı zaten elindeki sabit müşterilerden olunca kudurup bu defa plesk panele zaman yaparlar oradan da kaçar insanlar farklı bir alternatife ayrıca "kesinlikle geri adım atacaklar ama zaten paneller taşınıyor" geri adımda kesinlikle geri döndürmez insanları
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...