-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
HamdiCetin
Yerli firmalardan sponsorluk istersen anca havanı alırsın. Bu yüzden yabancılara git derdini anlat tek istekleri alta hosted by ... diye link olur. Hetzner, DigitalOcean direk bu konuda yardımcı olur.
Ülkemizde bazı şeyler tam anlaşılamıyor, sponsor olmak isteyende canını alma derecesinde saçma isteklerde bulunur göze alırsan yap.(Projeye çökmeye çalışan tiplerde cabası)
bizim burada anlatmak istediğimiz çok farklı aslında ama senin kendi ülkendeki kendi yerli malına vurma lafların cabası beğenmediğin bir ülke ve bu şekilde yerli malı hakkında yorumun varsa buyur ülkeler orada başka ülkelerin forum sayfaları da orada.
insan önce zihniyetini düzgün belli edecek daha sonra istekte bulunacak ortada bir proje var ama proje için 20₺ vds yok ama adı proje adam kendi ağzıyla dalgaya alarak söylüyor zaten senin gibi enayiler alıyor kullanmıyor bende onlardan almaya çalışıyorum diyor sponsor ayağına işi yürütüyor bir çok kişide buna burada aşina olmuş belli yani.
sana zahmet arkadaşa bir sponsor ol ama yerli malıyla değil israil italya malıyla al sponsor ol.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Windows Hatalar Çözümler Haberler MacOS,Linux,Programlar https://pcbilgim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu nerelere gelmiş, sadece gülüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Arkadaş ulaşırsa gereken alt yapıyı sağlar cloud VPS takdim ederim, sen kendi milletinden insana hakaret edip 20 TL paran yok mu deyip egonu tatmin etmeye devam et.
kimin zihniyetinin kötü olduğu ortada, takdir wmaracı sakinlerinin
kendi milletimden insanım kendi başına çalışıp proje çıkarıyorsa kendi başına da 20₺ kazanıp o vds alacak :)
düşünüp düşünüp bunu mu diyebildin ben toprağımı yerli malımı savununca? bırak bu alta çekeyim'de üste çıkayım taktiklerini zorlama kendini yani yazık yorulma seni düşündüğüm için diyorum...
aynen bence'de sponsor ol ama dediğim gibi o ülkelerin alt yapısı ile tamam mı yerli forum üyesi arkadaşım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende gülüyorum ne yapalım konu ortada görüyorsun sende :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yerli malı derken?
Her şeyi biz üretiyoruz da haberim mi yok anlayamadım.
Yerli hizmet denilirse o başka tabii.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sayın arkadaşlar konu nerelere gelmiş, bu kadar boş yapan üyelerin olacağını bilseydim eğer açmazdım bile konuyu amacım ilk olarak oyunu hazırlık aşamasına getirip daha sonra sunucuyu sabite bağlamaktı. Korona milletin psikolojisini bozmuş evde oturmakta millet neye saracağını şaşırmış. O kadar dert tasa varken bu tarz ıvır zıvır şeyler bile mevzu yaratacak derecelere gelmiş. Burada 2011 yılından beri üyeyim belli başlı tanışık olduğumuz insanlar var gerçekten amacımı bilen ve yardımcı olacak samimiyette olduklarımda. Buna istinaden konuyu açtım zaten daha önce hiç bir bağlantımın olmadığı kişilerin taşlayacağını unutmuşum.
Ben VDS satın aldım yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ederim.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
HamdiCetin adlı üyeden alıntı
Sayın arkadaşlar konu nerelere gelmiş, bu kadar boş yapan üyelerin olacağını bilseydim eğer açmazdım bile konuyu amacım ilk olarak oyunu hazırlık aşamasına getirip daha sonra sunucuyu sabite bağlamaktı. Korona milletin psikolojisini bozmuş evde oturmakta millet neye saracağını şaşırmış. O kadar dert tasa varken bu tarz ıvır zıvır şeyler bile mevzu yaratacak derecelere gelmiş. Burada 2011 yılından beri üyeyim belli başlı tanışık olduğumuz insanlar var gerçekten amacımı bilen ve yardımcı olacak samimiyette olduklarımda. Buna istinaden konuyu açtım zaten daha önce hiç bir bağlantımın olmadığı kişilerin taşlayacağını unutmuşum.
Ben VDS satın aldım yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ederim.
Güzel olmuş paraya kıyıp vds alman isabet olmuş bence :)
taşlama değil aslında arada en azından bunu da kaynatayım cepten gitmesin görüntüsü verdiğini hissetmiştir bazı insanlar sponsorluk kelimesi farklı bir kavram araştır anlarsın.
kimin doluya kimin boşa üye olduğunu sen belirleyemezsin bu senin haddine değil bence doğruları duyup hakaret etmenin lüzumu yok :)