Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, küçüklüğümden beri (15 yıldır) yazılım, tasarım, modelleme, çizim, animasyon, montaj vb) birçok alanda kendimi yetiştirmeye çalıştım imkansızlıklara rağmen. Nerdeyse bütün sektörler hakkında az biraz bilgim var şükür. Kararsız ve mükemmelliyetci yapımdan dolayı ve sağlık problemlerim vb yüzünden herhangi birinde profesyonel olamadım maalesef.
Bu şartlar altında; CSS yi 0 dan profesyonel seviyeye ortalama ne kadar sürede hakim olabilirim? Az buçuk bilgim var hani kodlara bakınca anlıyorum bazı şeyleri de yazıyorum ama bu işin sonu nedir? Tabi yazılımın sonu yok elbette ama istediğim herhangi bir web tasarımını baştan sona rahat yapabilmek için öğrenmem gereken süre nedir?
Css az buçuk anlıyorum ve kütüphanesine bakınca çok az fonksiyon var gibi geliyor sürekli. Yani 1 haftada (eğer unutulmazsa) tamamen halledilecek gibi geliyor. Tecrübe edinmek gerek onu şuan yok sayıyorum.
Şöyle söyleyim günde 1-2 saat ayırsam bütün dersleri bitirmem ne kadar sürer? İyi anlaşılmak istiyorum onun için ayrıntılı yazıyorum hep. Bir çok dili az buçuk biliyorum yani buna göre bana bir fikir verirseniz ona göre yol haritası çizeceğim inşallah. Görme engelli olmak tasarım konusunda komik gelebilir ama azimliyim biiznillah. Ekranı büyütüp zorluyorum kendimi. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 hafta çalış sonra neye ihtiyacın varsa araştırıp bulup yaparsın zamanla gelişir zaten
1 kişi bu mesajı beğendi.
81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Mantığını anlaman 10 dakika . Daha sonra hangi koda ihtiyacın olursa netten yazar kopyalarsın.
EfeCetin
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
genel olarak 1 haftada her türlü öğrenirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webcoder
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişiden kişiye değişebileceği gibi profesyonel olarak öğrenmek istiyorsan 6 ay ve 2 sene gibi sürebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Şimdi biz bir hafta bir ay bir yıl bir ömür desek ne değişecek!
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Birincisi mesaj kasmak gibi derdim olsa 2011 yılından bu yana pek ala yorum kasarım.
İkincisi ne kadar anlatırsan anlat kişiler senin anlama kapasitesini algılama düzeyini yeteneklerini bilemez ve bir zaman öneremez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ