Selamun aleykum, küçüklüğümden beri (15 yıldır) yazılım, tasarım, modelleme, çizim, animasyon, montaj vb) birçok alanda kendimi yetiştirmeye çalıştım imkansızlıklara rağmen. Nerdeyse bütün sektörler hakkında az biraz bilgim var şükür. Kararsız ve mükemmelliyetci yapımdan dolayı ve sağlık problemlerim vb yüzünden herhangi birinde profesyonel olamadım maalesef.

Bu şartlar altında; CSS yi 0 dan profesyonel seviyeye ortalama ne kadar sürede hakim olabilirim? Az buçuk bilgim var hani kodlara bakınca anlıyorum bazı şeyleri de yazıyorum ama bu işin sonu nedir? Tabi yazılımın sonu yok elbette ama istediğim herhangi bir web tasarımını baştan sona rahat yapabilmek için öğrenmem gereken süre nedir?

Css az buçuk anlıyorum ve kütüphanesine bakınca çok az fonksiyon var gibi geliyor sürekli. Yani 1 haftada (eğer unutulmazsa) tamamen halledilecek gibi geliyor. Tecrübe edinmek gerek onu şuan yok sayıyorum.

Şöyle söyleyim günde 1-2 saat ayırsam bütün dersleri bitirmem ne kadar sürer? İyi anlaşılmak istiyorum onun için ayrıntılı yazıyorum hep. Bir çok dili az buçuk biliyorum yani buna göre bana bir fikir verirseniz ona göre yol haritası çizeceğim inşallah. Görme engelli olmak tasarım konusunda komik gelebilir ama azimliyim biiznillah. Ekranı büyütüp zorluyorum kendimi. Teşekkürler