lostyazilim
tr.link

AKK'den Kurtulma Harekâtı! [184.000+ imza!] change.org/akk !

175 Mesajlar 31.665 Okunma
lstbozum
tr.link

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

benim sorumu cevaplayın lütfen ?

wmaraci
reklam

warlordsp warlordsp figurex.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 16 / 40
  • Ticaret 11, (%100)
Attık tabikide.

gorkemg1234 gorkemg1234 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 3, (%100)
Bir imzada benden

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
türkiyede cacık olmaz akk 2-3 sene daha devam eder

ozergul.net/com
wmaraci
wmaraci

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

benim sorumu cevaplayın lütfen ?

arkadaş yalan oldu diyemiyo :D çünkü ne kadar uğraşsalarda uğraşsınlar akk kalkamaz, kalkarsa internet fiyatları tavan yapar yada başka sistem gelir oda daha fazla ... yani kısacası imza kampanyasıda , şikayetlerde ,dilekçelerde bişeye yaramadı, böyle olacağını baştan beri biliyordum zaten tahmin etmesi zor değil

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
İmza sayısı giderek artıyor. Umarım bir şeyler başarılır.

Ek Olarak:

darkthepro adlı üyeden alıntı

arkadaş yalan oldu diyemiyo :D çünkü ne kadar uğraşsalarda uğraşsınlar akk kalkamaz, kalkarsa internet fiyatları tavan yapar yada başka sistem gelir oda daha fazla ... yani kısacası imza kampanyasıda , şikayetlerde ,dilekçelerde bişeye yaramadı, böyle olacağını baştan beri biliyordum zaten tahmin etmesi zor değil

Kalkmaması da sizin gibiler yüzünden değil mi zaten ? Bir şey değişmez deyip boyun eğenler ?
CookaCoola

kişi bu mesajı beğendi.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Kampanyayı kazanç kapısına çevirdiler artık.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

İmza sayısı giderek artıyor. Umarım bir şeyler başarılır.

Ek Olarak:

Kalkmaması da sizin gibiler yüzünden değil mi zaten ? Bir şey değişmez deyip boyun eğenler ?

bende diyordum nerde bu Mr.muhalefet mesajlarımı kontrol edip nerden laf soksam diye mi arıyorsunuz :D boyun eğmek le bir alakası yok firma politikası ile alakası var ek olarak bunu düzenleyen arkadaş kısaltma servislerinden tut, kendi websitesine hit çekme peşinde ki çoğu firma ************* dahilinde çalışıyor bazılarıda genel olarak bağlı olsa da politika olarak bağlı değil istediğiniz kadar imza toplayın, istediğiniz kadar şikayet edin, istediğiniz kadar sokağa çıkın tomalarla karşılaşın istediğiniz olmayacak belki insan haklarına giderseniz hükümete para cezası kesilir ama yapar mı muamma , akk kaldırma diye bir şeyi yapmazlar çünkü bu işten para kazanıyorlar daha büyük akk kampanyası için daha fazla para istiyorlar yada hız düşümüne yönelik nitro servisleri veriyorlar sence bırakırlar mı ? açıkçası ben akk politikası ve hız düşümü olmayan bir firmadan alıyorum , 100 mbitim var ve 100 tl veriyorum gayet memnunum ama arkadaşlar için imza attım nedeni ise onları düşündüğümdendir saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklarsamnız sevinirim size harcıyacak fazla vaktim yok çocuk gibi davranıyorsunuz derdim fakat yaşınız itibariyle öyle olduğunuzu biliyorum

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

bende diyordum nerde bu Mr.muhalefet mesajlarımı kontrol edip nerden laf soksam diye mi arıyorsunuz :D boyun eğmek le bir alakası yok firma politikası ile alakası var ek olarak bunu düzenleyen arkadaş kısaltma servislerinden tut, kendi websitesine hit çekme peşinde ki çoğu firma ************* dahilinde çalışıyor bazılarıda genel olarak bağlı olsa da politika olarak bağlı değil istediğiniz kadar imza toplayın, istediğiniz kadar şikayet edin, istediğiniz kadar sokağa çıkın tomalarla karşılaşın istediğiniz olmayacak belki insan haklarına giderseniz hükümete para cezası kesilir ama yapar mı muamma , akk kaldırma diye bir şeyi yapmazlar çünkü bu işten para kazanıyorlar daha büyük akk kampanyası için daha fazla para istiyorlar yada hız düşümüne yönelik nitro servisleri veriyorlar sence bırakırlar mı ? açıkçası ben akk politikası ve hız düşümü olmayan bir firmadan alıyorum , 100 mbitim var ve 100 tl veriyorum gayet memnunum ama arkadaşlar için imza attım nedeni ise onları düşündüğümdendir saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklarsamnız sevinirim size harcıyacak fazla vaktim yok çocuk gibi davranıyorsunuz derdim fakat yaşınız itibariyle öyle olduğunuzu biliyorum

Olum yine mi senmişsin ya :D Bertuğ seninle konuşmadı mı bide yaşıma laf atmış. Ben bu sefer cevap vermicem sen olduğunu görsem yazmazdım ama emin ol işler böyle yürümüyor. Hep yanlış yerlerden giriyon olaya.

Yav bak yine tutamadım kendimi. İyi diyon hoş diyon da para kazanıyorum diye bişi yok. Eylemlerin, baş kaldırışların yaptırım gücüne daha önce hiç şahit olmadın mı ? Eylemler hükümetleri bile nelerden vaz geçiriyor. Bu da bizim eylemimiz, emin ol yeterli güce ulaşırsa amacına da ulaşır.

rimde06 rimde06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 36, (%97)
İmzaladık inşlah kurtuluruz bundan.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al