deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şahsen ben incisözlük 'ten nefret ediyorum, nefretimin sebebi incisözlük te paylaşılan bir .swf yi görmemden ötürü başladı.. Daha sonrasında ise arsızca geçen küfürleşmeler..
İyi bir iş ortaya çıkartmışlar, durumu kötü birine yardım eli uzatmışlar, insanlık adına yapılan bu şekil bir davranış için teşekkürü hak ediyorlar ama benim içimdeki nefret asla sönmeyecektir.
Zira inci içindeki pislikleri temizlemediği sürece bu böyle devam edecektir. Yav kardeşim engel olamiyorlar ? biri geliyor yapiyor işte pisliği sonra incinin adı çıkıyor ? demeyin!
Kullanıcı sayısı hayli büyük olan bir yerde.. bir sürüde moderatör vardır.. Bugun wmaracida açın bakalım yanliş bir konu veya saçma bişey silinmesi veya uyarı alınması 2dk sürmüyor.. Ama onlarda bu eksiklik devam ettiği sürece nefretim dinmez..
(yav neymiş o swf diyenlere pm olarak söyleyebilirim, tabi miğdeleri kaldırırsa)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
helal olsun incisozluk ve yazarları !! uludağıni,ekşinin yapamadıgını yapmıslar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
2girls1cup :D:D:D :D :D :D :D
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Altını şer inci hayır işler :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
alicin12 adlı üyeden alıntı
Eski inciciler olarak %35'inin satılmasından sonra tüm bağlarımızı kopardık ancak yaptıkları şey etkileyici.
Haberin yalanlandığı site sahibi tarafından belirtilmişti, sosyal medyada viral bir reklam yapmışlar. :)
Bu tür şeyler, halkın güvenini sarsıcı ve etik değerlere uymayan bir sitede yapılıyorsa biraz dikkat diyorum. İnsanlara kendilerini iyi göstermek, yaranmak amacıyla duygu sömürüsü yapıyor olabilirler. Hemen ne kadar iyilermiş olaylarına girmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun özgürlük, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Bir topluluğun inandığı şeye, kariyeri olan bir insana, saygın değerlere, kültürel ve sembolik ögelere saygısızlık yaptıkları için gözümde bir değeri yok.
Seviyeli esprileri çok hoş, ama bahsettiğim şekilde, bayağılaşmış kişilerin yazar olduğu sistemde akım, kötüye doğru gidiyor diye düşünüyorum. :cool:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.