-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İki ayda bir o buz kütlesinin üstü ve altı resmini görmekten sıkıldım. Aynı konular açılıp duruyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir yazı olmuş, baya emek harcadığınız belli fakat böyle bir alana girme nedenimiz var mı bence yok ama olsa dahi bunu gelip de burda araştıracak halimiz yok. Zira böyle bir alana girme ihtiyacımız var ise zaten yeterli bilgiye sahibiz demektir. Ayrıca abartıldığı kadarda derin bir sistem olduğunu düşünmüyorum, bir kaç karanlık örgüt bu sistemi kullanarak insanları manipüle etmekten başka bir işe yaramıyor.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
artık gerçekten baydı deep web hakkında söylenen, tartışılan şeyler. demişsiniz ki, mariana çukuruna kuantum bilgisayarlar ile giriliyor. tamam da, daha stabil çalışan kuantum bilgisayarı yok ki? kanada'da d-wawe şirketi henüz 512qubits değerinde işlemciyi düzgün çalıştıramadı ve ayrıca google bile bu şirketin bunu tamamlamasını bekliyor. yani hem yalan yanlış bilgiler hem de çok çok abartılmış. hayır işin kötü yanı çoluk çocuk bunları okuyup merak edip giriyor uyuşturucu, adult, silah ve psikolojisini bozacak bir sürü şey görüyor. bunları aşmamız lazım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Araştırmayı güzel yaptığınız her halinden belli oluyor. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Fakat ben 8 kategori değil de, yalnızca 3 veya 4 kategori olduğunu düşünüyorum. Diğer kategoriler için hem kaynak hem de mantık yok. Sürekli siteler adres değiştirdikleri ve arama motorları bile bunları bulmakta zorlandığı için can sıkıcı bir durum. Ayrıca aynı normal internette olduğu gibi DeepWeb'te de artık her şeyi (aklınıza gelen her şeyi) paraya bağlamışlar. Yani aklında silah almak varsa bile bunun satışının yapıldığı siteye girmek için para (ben madencilikten anlamadığım ve zamanım olmadığı için ve normalde kredi kartı filan geçmediğinden coin'i de kart ile alacağım için.) gerekiyor. Bir sitede ben açayım diye düşünüm bir ara ama uğraşmaya değmez.
Bu arada silah alımında 5-1 kullanmışsınız. Bu nedir? 5+1'mi?
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tor browser ile ilgili pek iyi şeyler okumadım.. Onion uzantılı siteler kumar,uyuşturucu, silah,kumar içeriği içeren siteler bu siteler de farklı ip Kullanılıyor orası da tamam ama uygulamaya dahil olduğunuz anda sizin ip niz de başka biri tarafından kullanıyor. Olacak olur ya sizin ip nizi kullanan uyuşturucu silah vb bişi sipariş edebilir ya da başka bişeyler. Dolaylı olarak ip size ait olduğu için sorumlu sizsiniz. Anlattıklarımı daha evvel bi forumda okumuştum. Aklımda kalanlar bunlar.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Deep web bir duvar , ötesi karanlık. Biz bu duvarı geçmekten her ne kadar çekinsek de ardında neler olduğunu merak ediyoruz. Girmeyi denemedim,deneyeceğimi de düşünmüyorum ama konu hakkında yazılar dikkatimi çekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
KAZANDINIZ!
DEEP WEB ile ilgili bir milyon'uncu makaleyi yazarak bir adet mazoşist, nekrofilist birinin videosunu ücretsiz kazandınız!
1 kişi bu mesajı beğendi.