-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son 1 aydir arada gidip geliyo baglanti
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
20 mbps hızıyla övünen bir arkadaşım dün 0.80 kbps hızından yakınıyordu :) Sadece Skype'a girebiliyordu
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ADSL ise belki olabilir fakat Fiber sistemlerinde sıkıntı yok bölgesel veya il bazında sorun olabilir.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende ***** kullanıcısıyım. Bayramdan önce oyunlarımı rahatlıkla oynarken şimdi internet yüzünden kasa kasa oynuyorum. Hatta internet hızım yüzünden oyunlara küsmüş durumdayım. Sadece işlerimi hallediyorum. *****'i aradım yapabileceğimiz birşey yok "xxx.xxx.xxx dns'lerini yazın ve bu dnsleri kullanın dedi. Sözleşmem bittiği anda direk firma değiştirme kararı aldım. Yeri gelmişken sormak istiyorum süperonline'den memnun musunuz arkadaşlar? Sanırım bulunduğum yerde superonline alt yapısı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ***** kullanıcısıyım. Bayramdan önce oyunlarımı rahatlıkla oynarken şimdi internet yüzünden kasa kasa oynuyorum. Hatta internet hızım yüzünden oyunlara küsmüş durumdayım. Sadece işlerimi hallediyorum. *****'i aradım yapabileceğimiz birşey yok "xxx.xxx.xxx dns'lerini yazın ve bu dnsleri kullanın dedi. Sözleşmem bittiği anda direk firma değiştirme kararı aldım. Yeri gelmişken sormak istiyorum süperonline'den memnun musunuz arkadaşlar? Sanırım bulunduğum yerde superonline alt yapısı yok.
Şiddetle tavsiye ederim superonline'ı. İlk defa böyle bir sorunla yaşadım. Daha önce ***** kullanıcısıydım. Ayda 2-3 kere kesilirdi. Superonline alt yapınız yoksa turk net kullanın onlarda baya iyiler.
1 kişi bu mesajı beğendi.