-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar!
Superonline kullanıcısıyım ve son 1 saattir internetimde kesinti var. Superonline kesin bir açıklama yapmadı. Fakat Twitter'da söylenenlere göre Superonline'a saldırı yapılıyormuş. Ne kadar doğruluğu var bilmiyorum. Sizin bir bildiğiniz varsa cevaplarsanız sevinirim. Superonline'a hem Twitter hemde mail üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat hala geri dönüş sağlanmadı.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bende superonline kullanıcısıyım. Dün geceden beri kesintiler yaşıyorum. Evet saldırı olduğu söyleniyor. Kesin bir açıklama gelmedi. Şöyle oluyor mesela bi kesiliyo 10 saniye içinde tekrar geliyo. Veya tüm ışıklar sönüyor, IP değişiyor filan. Dün akşamdan beri böyle devam ediyor. Arıyorum bir şey olmadığını söylüyolar. Splitter ı çıkarttırdılar,neyse direkt hattı bağladım. Hızım 16mbit e sabit idi, 12 e sabitlediler. Dalgalanmalar olduğundan kopuyomuş.
Neyse 1 -2 gün geçsin bakalım tekrar hızımı 16 ya çektiririm. Direkt telefon kablosunu modeme takınca fazla sorun yaşamadım. Ama genede kasmalar devam etmekte. Modem arayüzünden hat değerlerine bakıyorum berbat..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
"Sistemlerimizde sorun gözükmüyor biyafandiiii"
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende kesinti olmadı ama Skype da konuşurken bağlantı koptu. CS oynarken ping artıyordu. FTP dosya atarken sıkıntı çıkıyordu. Hala devam ediyormu bilmiyorun.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Ben dün Superonline'ye geçtim arkadaşlar, sebebi benim yani. Şans olsa zaten internetten yana :)