siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ben fiber kullanıyorum 6 yıldır hiç sorun yaşamadım yani ufak tefek sorunlar hariç.Sizin duruma üzüldüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uydunet ' den başka çare yok.Bende TTNET mağduruyum sözleşme biter bitmez uydunet'e geçiş yapıcam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Telekom
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiber Alt yapı kullanıyorum Süperonline senelerdir hiç bir problem yaşamdım bugüne kadar
Papiko
Üşenme,Erteleme,Vazgeçme!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aynı sorunu bende yaşıyorum defalarca aradım yüzlerce arıza kaydı oluşturuldu en son geçen hafta aradım arıza kaydı oluşturuldu daha dönüş yapacaklar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Süperonline fibernet hizmetini çoğu yerde kendi hattı üzerinde diğer hizmetlerinide turk telekom hattı üzeriden sağlıyor. Turk telekom işin üç kağıtçılığını yaparak süperonline müşterilerini sıkıntıya sokuyor. Aynı binada turktelekom calısırken superonline nın çalışmadığına dair şikayetler var. Kısaca diğeceğim altyapınız turktelekom ile sağlanıyorsa Super Online kullanmayın. Sizi bu konuda mağdur eden superonline değil turk telekom. Superonline da bu yüzden artık kendi hatlarını kurmaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şikayetvar.com'a yaşadığınız problemi yazın ertesi gün muhakkak size geri dönüş yaparlar :) Ben tüm sorunlarımı bu şekilde çözüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Türksat kabla net varsa şaşmayın derim en uygun fiyata onlar veriyor ama malesef her yerde yok
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende superonline kullanıyorum hiç hız düşümü yavaşlama yok sorun olursa aynı gün arayıp aynı gün gelip aynı gün çözülüyor tek sıkıntısı modemi sevmiyorum router yapınca performans sıkıntısı var o kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Makale yazarı
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Süperonline saolsun iki gündür İnternetim yok ve işlerim durdu. Müşteri hizmetlerine acil olduğunu belirttim hala ilgilenen yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben türk telekom arıza teknik servis personeliyim arkadaşlar. Süperonline fiber hat kullanıyorsanız eğer bu tamamen süper online sorumluluğundadır. Ancak normal bakır hattan gelen ADSL veya NDSL kullanıyorsanız eğer bunların alt yapısını sadece türk telekom sağlıyor. Farklı firmalardan internet bağlattığınız zaman bunun ilk bağlantısını türk telekom yapar.
Arıza kaydı bıraktığınızda ilk olarak türk telekom gelir ve hattınız türk telekomun sorumlu olduğu yere kadar sağlam ise eğer ilerisi telekomu ilgilendirmez bu anlaşma sağladığınız firmanın sorumluluğundadır.
süperonline'ın kendi teknik servisi var ancak diğer bir çok firmanın arıza servisi olmadığı için ücret karşılığı bunların arızalarına da türk telekom personeli bakar, ücret eğer anlaşmanızda varsa firma tarafından yoksa sizin tarafınızdan karşılanır.