lostyazilim
tr.link

TTNET 1 Aralık 2012'den itibaren geçerli tarife güncellemeleri

46 Mesajlar 7.698 Okunma
lstbozum
tr.link

alkinkasap alkinkasap girişimci, öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek girişimci, öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
arkadaş mersinde evimde 40 liraya superonline 20mbit 50 gb kullanıyorum yok böyle rahatlık kotayı aşıncada interneti öldürmüyorlar gene rahat rahat gidiyor.
gel görki eskişehirde öğrenciyim 65 lira veriyorum "bu ay 80 gelmiş 15 tl ek vergi?!" 8 mibt 50 gb adil kullanım dolunca online oyun bile oynayamıyorum o kadar para veriyorum yok arkadaş adamı öldürüyorlar.yazın burda olmayacam donduralım dedim donduramayız ama bir ay 15 tl olur isterseniz dediler tamam dedim.telefonuma mesaj bile geldi ama 15 tlye inmedi hiç bir faturam.
adamı yemek için yer arıyorlar kusuruma bakmasın kimse ama mal yerine koymaya çalışıyor bizi bazı p.zevnkler superonline fiber eskişehire gelsin yemin ediyorum ertesi sabah kapılarındayım *****in altyapısı sağlam olabilir ama adamı böyle sömürmeye değecek birşey değil.

ayriyetten mersinde internetimde sorun oldu.superonline aradım 2buçuk saat sonra geldiler.bizim hatamız bi ayarlar bozmuşuz ama superonline ile ilgili değil.genede 1 saatten fazla uğraştılar düzelttiler.

*****e teşekkür ediyoruz tekrardan .bizi mutlu etti.

wmaraci
reklam

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)

Güney adlı üyeden alıntı

4 TL fark var sorun değil.

Hocam bir kişi için 4 TL ufak bir ücret ancak 100.000 kişiden 4 TL alırlarsa 400 000 TL yapar. Az para değil gerçekten.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
Fibernet kullanıyorum. 63 ödeyeceğiz demek ki :(

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Hocam bir kişi için 4 TL ufak bir ücret ancak 100.000 kişiden 4 TL alırlarsa 400 000 TL yapar. Az para değil gerçekten.

Aynen.
Sorun da bu zaten. Yoksa genelde birçok kişi için 3-4 TL sorun olmaz.

Senden benden 4'er TL kopararak ülkeyi süpürdüler.

wmaraci
wmaraci

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Beni hiç sıkıntıda bırakmadıkları için teşekkürler *****'e, sorun değil alsınlar.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar burada 63 tl diyor sabah gelen zarf ta 69 tl diyor anlamadım valla

Değerli Müşterimiz

Yenilikçi teknolojilerle size en iyi internet hizmetini sunmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ Başlangıç Paketiyle internet hizmetinden yararlanıyorsunuz.Bu paket dahilinde katma değerli servislerimizden NETDİSK'i size ücretsiz olarak sunuyoruz.Bulut teknolojisi üzerinden çalışan NETDİSK ile dijital fotoğraf ve video gibi pc'nizde yer tutan dosyalarınızı kolayla yedekleyebilirsimiz.Ekim ayı itibariyla kapasite standart olarak 20 gb ye çıkarılan NETDİSK ile en deperli anılarınızı ve önemli profesyoel kalitede ve tamamen otamatik olarak koruyabilirsiniz

B,r değer katma değerli servisimiz ***** Müzik işe 3 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı ücretsiz oalrak dimleme imkanına sahipsiniz

1 Aralık 2012 tarihinen itibaren geçerli olmak üzere tarife ücretlerinizde düzenleme yapılacaktır.Bu kapsamda, NETLİMİTSİZ Başlangıç Paketi'niz aylık ücreti vergiler dahil 69 tl olarak güncellenecektir.

Tahhütlü kampanyalardan yayarlanıyorsanız, indirim dönemindeki ücretlerinizde değişiklik olmayacak,indirim dönemi sonrasında ise ücretlendirmeniz yüürlükteki paket ücreti yapılacaktır.

Kullandığınız pakere ek olarak 1 aralık 2012'de sınırsız ***** Wife dakikaları 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanımıza sunulacaktır.***** Wifi ile 7bine yakın noktada özgürce internete bağlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.*****.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz

*****'i halen tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

***** A.Ş

Aynen bu şekilde arkadaşlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al