arkadaş mersinde evimde 40 liraya superonline 20mbit 50 gb kullanıyorum yok böyle rahatlık kotayı aşıncada interneti öldürmüyorlar gene rahat rahat gidiyor.
gel görki eskişehirde öğrenciyim 65 lira veriyorum "bu ay 80 gelmiş 15 tl ek vergi?!" 8 mibt 50 gb adil kullanım dolunca online oyun bile oynayamıyorum o kadar para veriyorum yok arkadaş adamı öldürüyorlar.yazın burda olmayacam donduralım dedim donduramayız ama bir ay 15 tl olur isterseniz dediler tamam dedim.telefonuma mesaj bile geldi ama 15 tlye inmedi hiç bir faturam.
adamı yemek için yer arıyorlar kusuruma bakmasın kimse ama mal yerine koymaya çalışıyor bizi bazı p.zevnkler superonline fiber eskişehire gelsin yemin ediyorum ertesi sabah kapılarındayım *****in altyapısı sağlam olabilir ama adamı böyle sömürmeye değecek birşey değil.
ayriyetten mersinde internetimde sorun oldu.superonline aradım 2buçuk saat sonra geldiler.bizim hatamız bi ayarlar bozmuşuz ama superonline ile ilgili değil.genede 1 saatten fazla uğraştılar düzelttiler.
*****e teşekkür ediyoruz tekrardan .bizi mutlu etti.