-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Veritabanı Programlama
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ErdemDnmz adlı üyeden alıntı
Hocam helal olsun size bana daha 4.cü gündeyiz 3 mbps düştü. :D 50 GB kota var 25 mbps net 3mbps düşerse heral de evdekiler beni çiğner. :D
Forum yönetmek kolay iş sanılıyor ama kolay bir iş de değil dosyasıyla resimleriyle ... .
AKK kaldırılırsa iyi olur ve desteklenilir ama Türkiye de olmayacağı için ümitlenmek boşuna.
Hocam vallaha büyük bir hayal oda. Bakınız wmaracının blogun da Nasa Güneşin 4K videosunu yayınladı diye başlık atılmış. Bende şöyle yazdım yorum olarak;
Valla 1 sn izliyorum 1 dk bekliyorum 30 dklık video oldu sana 3 saat. Vay arkadaş. Millet güneşin 4k videosunu çekiyor. Bizde o videoyu izleyecek net alt yapısı yok yahu.
yazdım :) Millet teknoloji alanın da geliştikçe biz yerimizde sayıyoruz. Önce işe milletimizden başlanmalı Türk *******un hiç bir suçu yok. Senin benim gibi insanlar ister tabi güzel bir alt yapıyı da. Sokaktaki adam bir tek Facebook a giriyor ona AKK olsa ne olmasa ne :) Türk ******* yeni bir alt yapı kursa net fiyatları artacak millette neden arttığını anlamayıp bunlar iyice b*ka sardı diyip geçiştirecek. Tabi biz mutlu oluruz da millet anlamaz ne olduğunu :)
Veritabanı Programlama - Öğrenci
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Ben 1 saat önce aramıştım çalışma olduğunu belirttiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Veritabanı Programlama
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ErdemDnmz adlı üyeden alıntı
:D Hocam aslında AKK kaldırılsın diye proje başlatıldı ama olumlu olumsuz yanıt yok.
En iyisi ülkemizin yan komşunun hangisinin interneti AKK ve hız sorunu yoksa sınıra geçip internet bağlatmak gibi olacak tabi ki herşey internet le olmaz ama bu çağın en kullanılan sıklığı İNTERNET hiç kimse hayatım da bir kez kullanmadım demesin İlahi,Müzik,Oyun,Resim,Sosyal,Dini kitaplar,Dini ağlar, bilgiler şu dönem de kitaplar dan değil de internet ten alınıyor.
Diğer Ülkelere bakıyoruz internet ler sadece 38 dolar aylık yada yıllık tam bilmiyorum bir arkadaş la araştırmış tık adam 500 mb'ı 1.000 mbps net ile sadece 0.53 salise de indiriyor.
Türkiyemiz de de var yahu o sistem :) Arkadaşım Fiber alt yapı kullanıyor hızı 1.000mbps ve AKK si 250 gb aylık 120 mi 99 mu ne ödüyordu fakat 4 gblık dosyayı gözümün önünde 2.49 saniye de indirince bu fiyat bana da makul geldi. Ama işte fiber alt yapı karşı sokak ta var bizim sokakta yok. Dilekçe yolladım 1 ay önce çekilmesi için. Bakalım gelirse rahata huzura ereceğiz :D
Veritabanı Programlama - Öğrenci