-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, *****'in Ücretsiz Hızlı Modem değişim kampanyasını belki duymuşsunuzdur, kampanyadan mevcut müşteriler ve adsl modemi olanlar yararlanabiliyor.
Ben bu kampanyaya başvurmak için müşteri hizmetlerini aradım. İlk arayışımda kampanyadan sadece hipernet ve fibernet kullanıcılarının yararlanabileceğini söylediler, yani ben yararlanamıyordum. Fakat kampanya sayfasında yazan yazı ise şu ; Kampanyadan FİBERNET ve HİPERNET paketlerindeki müşteriler yararlanamaz. Boşver diyerekten telefonu kapatıp bir sonraki gün tekrar aradım. Temsilci benim bu kampanyadan yararlanabileceğimi söyledi fakat hat sahibi yanımda olmadığı için başvuruyu sonra yapacağım diyerekten kapattım. Bugün tekrardan hat sahibi yanımdayken başvuru için aradım. Ama bana fibernet ve hipernet kullanıcıların yararlanabileceğini ve mevcut müşterilerin değil de yeni müşterilerin yaralanabileceğini söyledi(kampanya sayfasında en az 3 aylık müşteri olmanız gerektiği yazmasına rağmen). Tekrar aradım bu sefer de hipernet ve fibernet kullanıcısı olmanız gerekiyor dendi.
Arkadaşlar ben kime inanayım her kafadan bir ses çıkarıyor bunlar tüm müşteri temsilcileri farklı şeyler söylüyor, yararlanabileceğim bir kampanyadan şu temsilciler yüzünden yararlanamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Hocam siz istediğiniz tarifeye onay alana kadar arayın, birbirlerinden haberleri yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kafalarına ne eserse söylüyorlar sanırım, benim anladığım bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çoğu zaman yapmaları gereken talimatları ben veriyorum, bilgisiz ve eğitimsiz oldukları belli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Az önce tekrar aradım hipernet veya fibernete geçmeniz gerekiyor dedi. Sanırım en yakın ************* noktasına gidip durumu söylemeliyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
hiçbişi
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
77, (%99)
çok sorumsuz bir şirket para alırken söke söke alır ama hizmete gelince 0
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Olay şu. Genel merkezden açıklma yapılıyor. Çağrı merkezleri bunu mail olarak alıyor. Yarım yamalak anlayan bir çağrı merkezi sorumlusu arakdaşlar böyle bir mail geldi şöyle şöyle olacak falan filan diye anlatıyor. Ordan o esnada kim ne kaparsa onu diğerlerine aktarıyor. Böylece şirket için kulaktan dutma haber ile bilgi aktarılıyor.
Çağrı merkezi açmak çok basit. Yapman gereken bavuruda bulunmak 15 20 çalışan ile sende çağrı merkezi olabilrsin. :D
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önüne gelenleri çalıştırırlarsa olacağı budur. Çağrı merkezi mi açsam bilgim onlarınkinden daha iyi gibi :D