Merhabalar, *****'in Ücretsiz Hızlı Modem değişim kampanyasını belki duymuşsunuzdur, kampanyadan mevcut müşteriler ve adsl modemi olanlar yararlanabiliyor.

Ben bu kampanyaya başvurmak için müşteri hizmetlerini aradım. İlk arayışımda kampanyadan sadece hipernet ve fibernet kullanıcılarının yararlanabileceğini söylediler, yani ben yararlanamıyordum. Fakat kampanya sayfasında yazan yazı ise şu ; Kampanyadan FİBERNET ve HİPERNET paketlerindeki müşteriler yararlanamaz. Boşver diyerekten telefonu kapatıp bir sonraki gün tekrar aradım. Temsilci benim bu kampanyadan yararlanabileceğimi söyledi fakat hat sahibi yanımda olmadığı için başvuruyu sonra yapacağım diyerekten kapattım. Bugün tekrardan hat sahibi yanımdayken başvuru için aradım. Ama bana fibernet ve hipernet kullanıcıların yararlanabileceğini ve mevcut müşterilerin değil de yeni müşterilerin yaralanabileceğini söyledi(kampanya sayfasında en az 3 aylık müşteri olmanız gerektiği yazmasına rağmen). Tekrar aradım bu sefer de hipernet ve fibernet kullanıcısı olmanız gerekiyor dendi.

Arkadaşlar ben kime inanayım her kafadan bir ses çıkarıyor bunlar tüm müşteri temsilcileri farklı şeyler söylüyor, yararlanabileceğim bir kampanyadan şu temsilciler yüzünden yararlanamıyorum.