Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Kardeşim Merhaba öncelikle.
Yaşın daha çok genç Yani bu yaşlarda ne yaşarsan unutursun. 2.5 Sene boyunca çıkmışsınız
Denemişsiniz olmamış. Unutur musun ? Evet. Unutulmaz denilenler bile unutuldu. Sende unutursun.
Sadece kendini pek kasma. Sıkma kendini. Herşeyi olacağına bırak. Kız gerçekten ya bi hatanı gördü,
ya da başka birine tutuldu ki, 2.5 sene sonra sana böyle demiş. Veya gerçekten ileride evleneceğinizi
ama senin boş olduğunu düşünmüş. Son ihtimal olarak bunu verebiliriz. "Askın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana"
Bu şiiri oku kardeşim.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
1- Slow şarkılar dinleme.
2- Kendini bir yere hapsetme.
3- Yabancı dizi izle.
4- En iyi filmleri bul ve izlemeye başla.
5- Kendine bir odak noktası bul, web gibi, resim çizmek gibi.
6- Gerçekten noktayı koyduğundan emin ol ve yeni insanları düşün.
7- Bu yaşta yaşadığın şeyleri ve o kızı içinde büyütme.
8- Erken yaşta evlenenlerin çoğunun boşandığını, yaş 27 gibi evlenenlerin çoğunun ilişkiyi yürüttüğünü aklında bulundur.
9- Yeni insanlarla konuş ve onlarla eğlen.
10- Hiçbir şekilde bundan sonra ağzına onun adını alma.
11- Onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkar.
12- Onu aklına getirmemek için ya da ağzına getirmemek için elinden gelen her şeyi yap.
13- Aklına geldiğinde hemen farklı bir şeylere odaklan ve aklından uçana kadar sakın ama sakın uğraştığın şeyi bırakma.
14- Aklına geliyorsa bile kısa vadeli gelmeli. Uzun vadeli aklında durursa unutman, bazı şeyleri sindirmen çok zorlaşır.
15- Unutma, hayat çok ama çok kısa. Bir gün gelecek ölmene sadece bir gün kalacak ve bu kadar kısa bir hayatta kimse için bu kadar uzun zaman harcayarak unutma eylemine girme.
16- Bittiyse bitmiştir, hepsi bu de ve kestir at.
17- Kendine bir dizi bul ve dizideki karakterlerden birini seç, ona hasta ol, öl, bit, hatta ve hatta onu aklından çıkarma. Bir ilişkiyle ilgili aklına gelebilecek her şey seçtiğin o insanla gelsin.
18- Hayal kurarken onu değil izlediğin dizideki karakteri düşün ve onunla hayal kur.
19- Bir kız arkadaş bul kendine, sevgili anlamında konuşabileceğin ve hayaller kurmaya başla, fakat dikkat et abartmadan yap bunu, yoksa bağlanır kalırsın.
20- Son olarak fiziksel zevklerini, eğlencelerini sakın ama sakın ihmal etme. (Burada ne demek istediğimi umarım anlamışsındır...)
Sana en açık şekilde yardımcı olmaya çalıştım. Keşke senin döneminde bir insanda bana bu şekilde yardımcı olabilseydi. Çok istedim.
İyi forumlar diliyorum herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Gemiş olsun kardeşim Wm Ailesi gerçekten bir Aile ortamı ki senin gibi arkadaşlarımız kardeşlerimiz burada üzüntü ve sevinçlerini bizlerle paylaşıyor Soruna gelince her açı birgün geçer Allah sabır versin sana ve helalinden çok çok bol rızık versin inş bu şekilde olayların olması ize zaten tv lerde normal karşılanıyor insanlar izlediklerinden endişe ediyor hep evlendirme prg larında karakteri huyunu en sonra bırakan kadınlar hep ön planda evin varmı araban varmı işin ney bana şunu bunu alırmısın vss sayda say hali ile insanlarımızda bu şekilde devam ediyor daha bu akşam bir abim ile konuştum bu meseleyi var sayalımkı sen çok çok zenginsin ve evlendin ve bir süre sonra işler kötü gitti ve fakirleştin ozaman eşin olucak hanım efendi seni terk eder yada daha çok sıkıntıya sokardı şahsen ben 10 yıllık evliyim 2 çoçugum var evlenirken çok çok zengindim maddi durumum matematik ve insan aklına göre hiç çalışmassam yeterdi ancak öyle olmuyormuş ilahi takdir var Allah rızkı diledigine veriyor bize düşen çalışıp tevekkül etmek son olarak kızma bana ama iyiki şu an böyle birşey oldu ya sen zengin olsan ve evlendikten sonra bu olsaydı? ama inş aranız düzelir Rabbim aranızı düzeltisn eger olmuyacaksa sana daha güzel ve hayırlı bir eş nasip etsin ve helalinden bol bol versin (Amin)
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
BRKNCPN
ucakteknolojisi.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba kardeşim
geçmiş olsun öncelikle benim de şuan 2,5 yılı geçkin bir ilişkim var aileler biliyor. Ama sana tavsiyem bitmesi daha iyi olmuş bunu diyen bir kızla ileri gitmesi mümkün değil hayırlısı böyleymiş diyip çekiliceksin kenara eğer gitseydi evlendiğinizde olsaydı boşanmaydı vs. daha kötü olacaktı.
Şahsen kız arkadaşım her konuda benim destekçim kendide açıktan okuyor çalışıyor oyüzden halimden anlıyor, bende daha öğrenciyim zaten ama çok saçma bir sebep 17 yaşındasın ve daha bismillah ne ilerisinden bahsediyor böyle bitirmek için saçma bir sebep benim diyebiliceklerim bu kadar takma kafana. Yeni insanlarla tanışmaya çalış yaz hepsine sosyal medyadan kafanı başka şekilde yönlendir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Akışına bırak. Bence sevin bile. Karektersiz olduğunu öğrenmişsin kızın. Tavsiyem dış güzelliğinin yanında manevi güzelliklerini de öğrenmeden kıza bel bağlama. Bundan sonraki ilişkilerinde mutlaka ama mutlaka onları hayatın zorluklarıyla test et. Şuraya gidelim desin sen para olsa da param yok orası pahalı şuraya gidelim de. Bu gibi testler yap kişiliğini öğren. Dış güzellik geçicidir. Belli bir yaşa gelince o güzellikten eser kalmıyor. Önemli olan manevi güzellik.;)
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Telefonu'nu sil,ki kıyak kafa ile aramaya kalkıp kendını rezil etme..
O yaşta maddi yönden gelecegini düşünen bir bayan, ileride en ufak bir maddiyat sıkışıklıgında sana yapmadıgını bırakmaz..o yuzden ucuz atlatmışssın.
Problem degil yaşın daha genç, hayatımın aşkı degilmiş deyip ucuz atlattıgına inandıracaksın kendini
En önemlisi aşk hayatında şimdi ve ilerideki yaşlarda duygusallıga yer olmayacak..Kadın milleti döner gider, arkasına bile bakmaz,duygusuzdur, taklaya gelmemek için kaptırmayacaksın kendını
En en en ama en önemlisi ise gelecege yatırım yaparak kendini geliştir ve kariyer yap, Para nın yolunu buldun mu tüm kadınlar senın
Rahat ol
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ne yapacaksın ?
"Bu konuyu report edip sildireceksin, eğer gerçekten kızı seviyorsan milletin ağzına "karaktersiz, ileride neler yapar" şeklinde sakız etmeyeceksin. İlk yapman gereken bu olsun.
http://www.alicankosedag.com.tr