-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. Bölümde iş yok diyenlere pek aldırış etme. Elbetteki bazı bölümler kolaylıkla iş bulabilir. Fakat her şey senin elinde. 2 yıl boyunca yatarsan kimse iş vermez sana. Kamuda çalışmak istersen KPSS'den 85 ve üzeri puan yapman gerek. Özelde çalışmak istersen de iyi bir iş bulma olasılığın kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı. Özelde işe girdiğinde büyük bir ihtimal 1000-1500 TL arası işe başlarsın. Fakat maaşın git gide artar.
Tavsiyem çalışmayı sıkı tutup bölümü güzel bir ortalama ile bitirip DGS'ye girmen. Benim ortalamam 3,6 idi. Yanlış hatırlamıyorsam 50 puana yakın bir puan getirmişti. DGS, gireceğin YGS'den daha kolay. MAT-1 ve Türkçe var. Türkçe sorularının çoğu paragraf sorusu. Ben DGS'ye girdiğimde 35-40 matematik neti ile mühendisliğe yerleşenler vardı.
Hakkında hayırlısı olsun. Aklına takılan bir şey varsa seve seve cevap veririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem - Web Tasarım -Seo
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xPaylas minimum sartları 3 dk da 90 kelıme ama ne kadar hızlı yazarsanız o kadar alınma sansınız yuksek oluyor program otomatık hesaplıyor dogru yanlısları
Ek Olarak: @[isousluer](userid:527) dediklerin doğru ama kardeşim bölüm güzel ben bizzat yasadıklarımı anlattım benım bilgisayar mühendisi arkadaşlarım da var ama kendi işini yapamıyorlar alım yok senede 50 kısı 100 kişi . arkadaşım şuan polis . 30 35 bin bilgisayar programcılıgı mezunu var belki de daha fazla . ama devlet kadro açmıyor
Ek Olarak: anlayacağınız bu bölümünde popülerliği bitmiş durumda
Ek Olarak: @[isousluer](userid:527) şu an ne iş yapıyorsunuz kardeşim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem - Web Tasarım -Seo
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isousluer evet dedıgınız gıbı sıkıntı var cunku özel sektör hak ettıgın parayı vermıyor o yuzden arkadasları uyarıyorum sonucta emek verılıyor o kadar okulu bıtırınce de dedıgınız gıbı fabrıkada 1000 tl ye calıstırılıyor . eskilerin şöyle bir tabiri vardır elin adamı canını almayınca para vermez diye :)
Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci / Yazılımla Uğraşıyor
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
isousluer hocam çok güzel anlatmışsınız bizde bu sene son sınıfız bilgisayar programcılıgı gidicez 2 yıl geçiş hakkı ile sonra dgs girip 4 yıl uzatıcaz inşallah
1 kişi bu mesajı beğendi.
tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
@salotuna hocam aynisi bende yapmayi dusunuyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar bu sektörde iş tamamen size bakıyor belki mühendislik diplomanız yok diye büyük kurumsal firmalara giremeyebilirsiniz fakat zamanla kendinize geliştirdiğiniz de orta çaplı şirketlerde güzel fiyatlara çalışabilirsiniz bende 2 yıllık mezunum ve lise sayısal çıkışlıyım meslek bile değil. İlk işe girdiğimle asgari ücretle başladım ve şu anda 2000 TL + sosyal hakların altında bir fiyata çalışmam.
2 kişi bu mesajı beğendi.