-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FRTKRKL adlı üyeden alıntı
Eğer okumayı seviyorsanız; Erik Jan Zürcher kitabı Modernleşen Türkiye Tarihi ile Sina Akşin'in Kısa Türkiye Tarihi adlı kitapları okuyabilirsiniz.
Doxan9 adlı üyeden alıntı
Hocam link çalışmıyor fakat alıntı yapan sitenin linkini veriyorum. Lütfen tamamını okuyunuz.. Yazıda geçen "1950'li yıllarda NATO'ya girebilmek için, yeraltı kaynaklarını 50 yıl süre ile arştırılmayacağına dair anlaşma imzalandı." Cümlesi bile size bu yazının tamamının okunmaya değer olacağını gösterecektir.
link
İkinize de teşekkür ederim, şuan
LikeSend 'in verdiği linkteki yazıların toplamaının yarısından fazlasını okudum, ciddi ciddi oturup kitaplar okumak gerekiyor aslında. Böyle bir anda bilgi yağmuruna tutulunca tam hazmedemiyorum.
Hepinize tekrar teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olmaması daha mantıklı. Bu SARAY ve RTE karşıtlığınız neden? Ne yaptı bu adam size? İngilizlerin, amerikanların vs. başka ülkelerin sarayı varken neden bizim milletimiz kendi sarayına laf söylüyor, istemiyor? Ülkenin 15 yılda geldiği konuma bak, 15 yıl öncesine bak. Çalışana vereceksin. Krizi kaldırıp IMF'ye borçları kapatıp, su sıkıntısını giderip(Ankara'nın suyu çok güzel), iş ve istihdam sağlayıp v.s. çalışanı destekleyeceksin. Saysan bitmez. Anlamadığım tek şu: Bu adam kime ne yaptı? Diğer partilerden hangisi ülkeye çivi çakmış? Neyse. Anlamayacağınız için konuşmaya gerek yok. Bu arada partici değilim. Kim doğruyu yapıyorsa ona oy veririm. Hdp dahil doğru işi yapana oy veririm. Sonuçta aynı toprağın insanlarıyız.
Benim saf ve temiz kardeşim IMF borç bitti diyen kim sana Ankara'nın neresinin suyu güzel nereden duyuyorsun ve neden araştırmıyorsun. Ankara'da yaşıyorum Çayyolunda, sincanda, etimesgutta, keçiörende, mamakta, yenimahallede msuluk suyu içilmiyor sen nerede yaşıyorsun da musluk suyu içiyorsun? Imf olayına gelirsek de IMF'nin şahsına olan borç bitti haklısın fakat bu borç yabancı ülkelerin yabancı bankalardan aldığımız krediler sayesinde bitti yani normal borcun fazlasıyla yabancı bankalara faizli borcumuz var. Kısacası 12yıl içerisinde 210 milyar dolar yeni borç alındı, dış borçlar yüzde 162 arttı. IMF boyunduruğu gitti, daha ağırı, kısa vadeli ve toleranssız banka kredileri olarak geldi.
Umarım yanlış anlamazsınız sadece bilgi aktarmak istedim. Kimseyi kötülemiyor veya savunmuyorum.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arklar sizene ya. Benim şahsi düşüncelerimden sizene. Ben sizin düşüncelerinize saygı duydukça siz beni eleştiriyorsunuz. Gidin sesinizi RTE ye duyurun o zaman. Banane bunlardan. Ben çalışanı destekliyorum diyorum ve bitti. Birkaç olumlu durum saydım üstüme yüklendiniz.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
arkadaşların bir tarafı acıyor aksini kanıtlamak için inadına uğraşıyorlar aksi maksi yok 2023'ten sonra TÜRKİYE DAHADA BÜYÜYECEK YAVAŞ YAVAŞ OSMANLININ ESKİ GÜCÜNÜ ALICAĞIZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Seviye yerin dibine indi. Adam gibi siyaset yapmayı da bilmiyorsunuz..