lostyazilim
tr.link

Alexa Bir Türlü Yükselemiyorum Sorun Nedir Anlamadım

14 Mesajlar 1.677 Okunma
lstbozum
tr.link

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Sizinle bir siteyi neredeyse aynı tarihte açmışız. O 9 milyondan küresel olarak başladı. Fakat dün bir siteye denk geldim. Yine bizimle aynı tarihte başlayan o site 5 milyon küresel, 85.000 Türkiye ile başlamıştı. Yurt dışı hostingin de bunda etkisi oluyor. Ama önemsemeden devam edin bence. Bir haftaya taşlar yerine oturur. Kolay gelsin.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
reklam

SMHMedya SMHMedya ◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕ Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarım Ajansı
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)
@Extazylinks Hocam kayıt ettirdim hatta doslarını sunucuma tekrar gönderdim ama 1 hafta daha bekleyeceğim o yüzden sabit şekilde konu açıyoruz.

@Sourtimes hocam haklısınız ama insan onu görünce motive oluyor gibi geliyor bana normalde site eski domaini birlikte hesaplarsak 1,5 ay oldu diğer domain 9 aylık oldu bu domain daha 1 ayını doldurmadı acaba ondan olabilirmi

Ek Olarak:

Sourtimes adlı üyeden alıntı

Alexa kaydı falan hiç önemli değil, gerçekten. Ben hiç uğraşmıyorum mesela. 1 haftada 1 milyon altına düşürdüğüm siteler oluyor, genellikle de böyle yani. Bana kalırsa Alexa'da yıldız verme, yok gruplara katılma falan tamamen boş yere zaman kaybı. Onun yerine toolbar yüklü tarayıcıyla sitede gezinmek çok çok çok daha yararlıdır. Webmasterların siteyi ziyaret edebileceği mecralarda (örneğin burada, şu an bu konuyu açmanız gibi) paylaşıp tıklattırmak çok büyük fayda sağlayacaktır.

WM Aracı ve benzer webmaster forumlarının Alexa'larına bakın. Sonra bir de bu webmaster forumlarından daha büyük genel forumlara. Aradaki uçurumu, yani webmaster sitelerinin Alexa'daki ilerleyişini kendiniz göreceksiniz. Alexa eşittir toolbar kullanan ziyaretçinin sitede gezinmesi. Budur. Kayıtmış, grupmuş, ücretli üyelikmiş bunlarla uğraşmayın.

Extazylinks adlı üyeden alıntı

Atom hocam benimde 2 hafta oldu benim siteyi açalı , ben şuan ilk 1m e girmek üzereyim, siz onaylandığınıza eminmisiniz?

.

Extazylinks Extazylinks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 39 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam boşverin Alexa yı site iyi iş yapıyorsa Alexa'ya gerek yok :)

SMHMedya SMHMedya ◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕ Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarım Ajansı
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)
sorueki haklısın beklemeyi düşünüyorum ama sıkılmayada başladım gibi

Extazylinks şuanlık fazla getiri yok ama yinede siteme 200 -300 kişi uğruyor en az

Extazylinks Hocam Sizce site nasıl konu içeriği olsun genel anlamda analiz yaparmısınız
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al