-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@aslanturk0687 bu dünyada cocuklar düşünemez yorum yapamaz diye bir kural yok sanırım, kaldiki sende cocuk oldun dıye tahmın edıyorum zembille inmediğin göre, herneyse burada anlatılmak istenen senin dar kafanda ve zihninde bir şey açmıyorsa yorumlamakta çaresiz kalır insana, biz burada kargo firmalarının hacimli koli taşıma prösdüründen bahsediyoruz sen buzdolabini gider servisinden alırsın adam gelir kurar taşır. ama kargo firmaları senin buzdolabını camasır makineni evine kadar taşımak çıkarmak zorunda değil bunun izahını yapıyoruz.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yurtiçi Kargo bizim Bilişim sektöründe İsimTescil.Net ile eş değere sahiptir. Bir çok kez mağdur edildim ve ettirdiler ek olarak bu durumu çevrem'de aynı şekilde yaşadı. Aras kargo'da aynı eş değere sahip kesinlikle geç olsun, PTT Kargo olsun düşüncesine sahibimdir.
Hem ucuz, Hem kaliteli, Geç ama temiz ve sorunsuz hizmet!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Designer
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bugune kadar tum buyuk kargo firmalariyla gonderim yaptim/gonderim aldim. Iclerinde en iyisi MNG Kargo bana kalirsa. Bazi firmalar gibi eve ugramadan sistemde "ulasilamadi" olarak gostermiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Abi tüm kargo şirketleri aynı, kargo çalışanlarının içinde bir iki patavatsız yüzünden, işlem unutlamaları dosyaları karıştırmaları evrak girmeyi unutmaları yüzünden adamı işten güçten soğutuyorlar. Aras kargoyla çok sorun yaşadım bende, yurt içi hele ayrı bi kafadan. UPS hep tam zamanında getirip götürüyor du.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben zaten ne mal olduklarını biliyorum :D
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
10 sene öncesinde bir yıl süreyle aras kuryede çalıştım. Kargonun da hemen hemen nasıl çalıştığını biliyorum.
Kısaca diyorum ki, bedava da olsa arasla çalışmayın. Bunlar işin kalitesini olabildiğince düşürerek fiyat kırıyorlar. Onlara iş veren uyanık firmalar da, ucuza halledeceğiz diye aras kargoyla çalışıyor.
İşçinin hakkını yemede türkiyenin en önde giden firmalarından biri. Paket kaybolması, yanlış adrese teslim konusunda efsane oldular.
Bulaşmayın uzak durun, kullanmayın, kullandırtmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
MNG Kargodan başkası yalan :)
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
MNG ve Aras kargo için bir şey diyemem ama geri kalan kargo firmaları vasat...